Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zmasakrovana Bartosova byla fajn jinak ale souhlasim z tim ze je to solidni sranec od Kucery mne celkem solidne pobavila Cepel smrti ktera byla sice taky pyzdovina ale sem tam prekvapila a mela originalni konec tohle je taky tak spatny az je to zabavny to zase jo ale ve vysledku zoufala rutina a ten konec mi tu prisel vylozene uhozenej a navic tu ani Turek tentokrat nemel zadny poradny cameo takze jak sem napsal Cepel smrti byla o dost zabavnejsi demence tyhle jeji napodobenine nakonec z milosti 2* flaknu ale mam pritom zkrizeny prsty ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Je celkom sranda sledovať, ako sa Kučerovi nedarí absolútne nič, z toho o čo sa snaží. Dokonca ani tú lakačku nedokáže natočiť tak aby fungovala. A strach? Pff. Akurát nedávno som pozeral Evil Bong od Charlesa Banda (hororovú komédiu o vraždiacom bongu) a aj tá bola strašidelnejšia. Rovnako ako pri predošlom Kučerovom počine, aj v Poslednom výkriku ide len o trápnu zmes neschopnosti, idiocie, amatérizmu a plagiátorstva, ktorej hororové ani filmové kvality komentovať nebudem, bo moja slovná zásoba nepozná dostatok vulgarizmov. Ale tu som sa aspoň pár krát zasmial. Na Šmajdovi. Je to pravdepodobne úplne najhorší herec vôbec a to rátam aj aktérov filmov Zdeňka Trošku, Uwe Bolla, Eda Wooda, filmu The Room, filmu Lady Terminator, filmu Forced Entry, béčiek, céčiek, reklám, telenoviel, monster hororov, tromy a porna. Bolo to veru úsmevných pár minút, než ho zavraždili. A keď ho vraždili vlastne tiež (všimnite si, že asi tak pri piatej rane nožom do chrbta ešte stále držal pri uchu telefón). Za neho pol hviezdy, ale jednu nedám. Výstavný ODPAD! ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to aspoň bralo s nadhledem, a ne tak strašně vážně. Natočit Vřískot za pár šupů ve třech lokacích s neherci (a s herci, kteří hrají vyloženě amatérsky) s využitím pár profláknutých zvukových a hudebních prvků, prostě v českých poměrech na úrovni nejde. Pokud by se tedy film bral jako vtip, možná by to bylo koukatelné. Ale ty toporné výkony, ty okatě kašírované vraždy, to skutečně nijak veselé nebylo. (Samozřejmě nemá komentovat tu hromadu nelogičností - kromě těch zde již zmíněných třeba to, že Karin u její kamarádky hlídá polda, ale Karin odjede lážo plážo s Erikem, policajt nikde, starej polda asi nepozná synovcovo auto, zaparkované před jeho vilou, kulečník uprostřed úzké chodby je také vynikající, nikdo nikdy nemá mobil u sebe v kapse, ale na gauči, stole, bundě, podezřelým z vraždy je chlap, co zavražděnou platonicky miloval, kam zmizela Šmajdova mrtvola? Jak je možné, že se budovy záhadně vyprázdní, když má zaútočit vrah na vyhlédnutou oběť? Holka věří tajemnému hlasu v telefonu, na koho si má dát pozor, i když jí takhle volá jen vrah. Holky mají problém dostat se ze zamčené školy, ale dovnitř lidi chodí i přes zamčené dveře. Vrah sice má jistý motiv, ale ten nevysvětluje dvě třetiny vražd ve filmu..) ()

Beer Ceps odpad!

všechny recenze uživatele

- 07.09.13 - Dámy a Pánové, možná si to neuvědomujete, ale tady přímo před námi leží skvost české kinematografie, který agresivně bortí všechny pomluvy o tom, že Češi už neumí natočit zábavnou komedii. Největší výgrc absolutních neherců, které (režisér) oslovil, aby natočili u něj doma pár scén do jeho nového projektu. A podařilo se! Očividně i na Ivetku bylo toho moc, když ji museli předabovat. Nejspíš chuděru našli opět doma na gauči ve své oblíbeném duševním rozpoložení mezi nebem a zemí. To by vysvětlovalo, proč házela ty PRÁZDNÉ flašky od chlastu. Vím, že mé hodnocené klame a za jinších okolností bych dal pět, (záleží na úhlu pohledu) nicméně si je tento film nezaslouží. Nemění to však nic na situaci, že kdybych se s partou kamarádu potácel společensky unavený ve dvě hodiny ráno po ulici a jeden z nich by pronesl: „Jdeme se k nám podívat na Poslední výkřik.“ Tak já bych smělým tónem vykřikl „Jo, jdem do toho!“ ()

Blazena 

všechny recenze uživatele

Kučeráci se s tím nemazali, stejně jako vrah s Ivetkou Bartošovou, když se jal patřičným nástrojem zkoumat, kde že to má princezna českého popu ta zkažená játra. Před projekcí, jsem se vedle otázky, zda-li mám s sebou dostatečné množství alkoholu, sám sebe ptal, jak to ti kucí udělali, že film esteticky ukotvený na úrovni nezávislé videodistribuce 80. let dostali na plátno. Snímek brzce nabídl odpověď i na to, kdo zaplatil ona herecká lákadla. Ostentativní product placement v čele s Hanáckou vodkou by nepřehlédl ani Ray Charles. Bál jsem se, že to bude tak blbé, až to bude nuda. A ono ne, ono je to tak blbé, až je to věru vtipné od počátku do poslední litery titulků. Kučerovci jsou zcela očividně seznámeni s konvencemi slasher sub-žánru mnohem více, než ti znalci, co Poslední výkřik naprosto mylně staví do negativní opozice vůči takovým dílům, jakým je Vřískot. Slasher už od svého „zrodu” v průběhu 60. let začal ironicky reflektovat sám sebe a Kučeráci přispívají do ranku těchto děl. Očividně PŘIZNANOU nadsázkou zrcadlí vcelku neměnné principy tohoto odvětví, které vytěžují humorným hlediskem. Delikátní scénář filmu by udělal blbce z jakéhokoliv herce, a bylo by jedno, jestli se jmenujete Šmajda nebo Al Pacino. Řemeslné zpracování Posledního výkřiku by dokázalo obstojně zaučit epileptického študáka řekněme 1. ročníku FAMU, jak se nemá dělat sensibilistický film. ʵ˥ϛ ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)

Reklama

Reklama