Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zmasakrovana Bartosova byla fajn jinak ale souhlasim z tim ze je to solidni sranec od Kucery mne celkem solidne pobavila Cepel smrti ktera byla sice taky pyzdovina ale sem tam prekvapila a mela originalni konec tohle je taky tak spatny az je to zabavny to zase jo ale ve vysledku zoufala rutina a ten konec mi tu prisel vylozene uhozenej a navic tu ani Turek tentokrat nemel zadny poradny cameo takze jak sem napsal Cepel smrti byla o dost zabavnejsi demence tyhle jeji napodobenine nakonec z milosti 2* flaknu ale mam pritom zkrizeny prsty ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vyšponovanej souboj bratrů Kučerových o to, který z nich víc zchromí jejich společné dílo vlastní tvůrčí potencí. U mě vyhrál Honzík, jenž neohroženě vystoupil z "šedavého" stínu úspěchu jeho staršího sourozence, a to proto, že prznil diváka i před kamerou. Zatímco ostatní hráli velmi špatně, on byl zcela mimo. K příběhu snad jen SPOILER, že v čepel smrti se tentokrát vybrousil Majzlík, zasekávající své ostří do všemožných dalších mladých neherců, s jednou výjimkou, tvořenou nehercem starým. Sám předvedl výkon odpovídající úrovni celého projektu, což pevně doufám, byl záměr. Dramaturgické a dějové úděsnosti nemá cenu komentovat. Pochválit lze(vzhledem k celkové kvalitě filmu) snad jen kameru, "hudbu" a Irenu Máchovou, což jí však v pekle bude po zásluze přičteno v zápor. 20% ()

Reklama

Gar-mogoth

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen posledních 15 minut, tak nebudu hodnotit a jen napíšu své dojmy(včetně spoilerů, protože tím stejně nikomu neuškodím). 1. Divný zvuk, hudba a hlasy. Všichni herci mi přišli jako nadabovaní a to ještě k tomu špatně. 2. Podivná kamera. 3. Opravdu trapné "bojové scény", ještě k tomu s nesesynchronizovaným zvukem. 4. Herci snad ani nehrají. 5. Mejzlík je skvělý záporák a roli si snad i užíval. 6. Vrah má snad nejlepší motivaci v historii žánru. "Tvoje matka zabila mé dítě. Byla se mnou těhotná a šla na potrat. Tak jsem ji potrestal." 7. Co měla znamenat ta písnička na závěr? K filmu se ani trochu nehodí. 8. Film je tak špatný, až je vtipný. Deset minut z patnácti jsem se smál. 9. Za těch patnáct minut bych dal filmu jednu hvězdičku. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

:-D, :-D, :-D, :-D, :-D, … tak teď už ale vážně konec srandy. Tohle totiž skutečně moc k smíchu není. Ale jinak. Začnu tím, že ODPAD, který by si za svůj počin bratři Kučerovi nekompromisně zasloužili, nedám, a to z jednoduchého důvodu. Každý hororový kousek, zrozený v našich luzích a hájích, si totiž zaslouží alespoň minimální pozornost, byť že kvalita těchto pokusů je fakt krutá. A jelikož se jedná veskrze o autorský počin, vezmu komentář především z této strany. Tomáš a Honza Kučerovi. Tomáš režisér, Honza herec, společně pak scénáristé a střihači. Nejlépe z toho jasně vychází Tomášova režie. Poměrně slušně umí pracovat s herci, tedy pardon, v tomto případě tedy většinou spíš s neherci, o to ale pak větší to um, párkrát dokázal navodit i atmosféru a dokonce i několik momentů fungujícího napětí, zkrátka bylo znát, že věděl, co dělat. A myslím si, že dostat do ruky nějaký větší obnos a ne tak zcela imbecilní scénář, nemuselo by to pak dopadnout vůbec tak zle. Tím pozvolna přejdu ke zmiňovanému „úžasnému“ scénáři, ze kterého je znát, že chlapci sice mají asi opravdu rádi Cravenův Vřískot, ale co se týče kvality jejich scénáristické práce, tak to je skutečná mrdka z krtka. Něco tak hloupého, primitivního a zcela neefektního, to vážně snad nemohli kluci myslet ani vážně. Takže od psaní scénářů by měli dát ruce hodně rychle pryč. Ovšem snad ještě horší než scénář je obsazení. To je vážně nehorázný nářez a je to asi trochu dost morbidní, ale pokud bych měl z nějakého důvodu celý tenhle film doporučit, nebo se snad v budoucnu k němu ještě někdy vrátit, tak by to bylo právě jen kvůli představitelům veškerých postav, neboť taková parodie na herectví se prostě jen tak nevidí, to byl normálně čistokrevný underground a chvílemi jsem vážně nechápal. A mezi to amatérské obludárium patří právě v první linii Honza Kučera, velice to nesympatický, odpudivý a netalentovaný hoch. A sice pak ještě třeba chápu jako čistě komerční tah, že kluci přemluvili hvězdu bulvárů, Ivetku Bartošovou, či mezi nezletilými pubescenty oblíbeného Miro Šmajdu, ale třeba jen co tu za svých 15 vteřin slávy stačil natropit Štěpán Turek, kýbl na blití musí být u ruky a tyto castingové tahy absolutně nechápu. Poslední výstřik, tedy pardon, výkřik, já vím, laciný fórek, ale nemohl jsem odolat, je zkrátka hodně amatérský počin, kdy 90 minut tvoří pobíhání netalentovaných neherců po různých interiérech, kdy je nahání neskutečně špatně zpracovaný vrah – břídil, a tak ikdyž se sem tam sice i zablískalo, že by to i jako nějak tak šlo, jako celek je to prostě hotový průser, a Poslední výkřik je tak naprosto jasným důkazem, že jen nadšení a snaha vážně nestačí. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Je celkom sranda sledovať, ako sa Kučerovi nedarí absolútne nič, z toho o čo sa snaží. Dokonca ani tú lakačku nedokáže natočiť tak aby fungovala. A strach? Pff. Akurát nedávno som pozeral Evil Bong od Charlesa Banda (hororovú komédiu o vraždiacom bongu) a aj tá bola strašidelnejšia. Rovnako ako pri predošlom Kučerovom počine, aj v Poslednom výkriku ide len o trápnu zmes neschopnosti, idiocie, amatérizmu a plagiátorstva, ktorej hororové ani filmové kvality komentovať nebudem, bo moja slovná zásoba nepozná dostatok vulgarizmov. Ale tu som sa aspoň pár krát zasmial. Na Šmajdovi. Je to pravdepodobne úplne najhorší herec vôbec a to rátam aj aktérov filmov Zdeňka Trošku, Uwe Bolla, Eda Wooda, filmu The Room, filmu Lady Terminator, filmu Forced Entry, béčiek, céčiek, reklám, telenoviel, monster hororov, tromy a porna. Bolo to veru úsmevných pár minút, než ho zavraždili. A keď ho vraždili vlastne tiež (všimnite si, že asi tak pri piatej rane nožom do chrbta ešte stále držal pri uchu telefón). Za neho pol hviezdy, ale jednu nedám. Výstavný ODPAD! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)

Reklama

Reklama