Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné. Po všech stránkách, v každém detailu. Svým způsobem naprosto obdivuhodný výkon. Kluci, vezměte peníze, které evidentně máte a dejte je na charitu. Pak vezměte kameru a rituálně ji hoďte do řeky. A už nikdy nenarušujte veřejný prostor něčím podobným. Party film, co vám zkazí party víc, než sousedka pod vámi bušící koštětem do topení. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Skoro nikdy jsem neviděl úplně celý film a pak dal méně než 2 hvězdy, nyní však nemůžu jinak. Tenhle snímek je výkradačkou Vřískotu, "jen" má horší produkci, kameru, herecké výkony, dabing, scénář, výpravu a režii. Jediné, co má nějakou úroveň, jsou zvuky a hudba (ačkoli se motivy stále opakují). Scénář bych napsal lepší, a to během polední pauzy na oběd. A ti "herci"? Nejspíše vybrali pár náhodných kolemjdoucích, protože mimo pár známějších jmen (Mejzlík, Morávková) tu všichni hrají tak tragicky, že to není možné. Mimo pár lekaček horor naprosto o ničem, s naprosto debilní (nemůžu říci slušněji) zápletkou a konečnou pointou. A těch nelogičností a chyb!!! Být to určeno jako komedie, hodnotím mnohem výše, protože jsem se v kině nasmál jako při málokterém filmu poslední doby, a nebyl jsem sám . Takže dát odpad, to by bylo moc tvrdé, jedna hvězda je zasloužená. ()

Reklama

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Vidět v jednom filmu "brutální" zavraždění (veletrapně předabované) Džambulky a Mira Šmajdy (účes a neherectví toho člověka jsou fascinující) je snem každého cynického trolla. Škoda, že to je asi tak všechno, co je na tomhle českém rádobyslasheru jakž takž "dobré"... :) A pouštět to v kinech za normální vstupné je vážně drzost. 0 % ()

Marsik odpad!

všechny recenze uživatele

TV KINO SVĚT - Na alternativní televizní stanici, která se zaměřuje na dokumenty, filmy o filmech či upoutávky, dávali dnes náhodou tento český hororový průser. Ano, nedá se tomu jinak říct. Aktuálně je film na 19. místě mezi nejhoršími filmy a má 10%. Hodnocení naprosto chápu. Byla to hrůza, běs a trapnost. Počet odpadů, které jsem za těch x let, co jsem na čsfd udělil, bych spočítal na prstech jedné ruky. Avšak Poslední výkřik se zařadí mezi ně. Upřímně zde není opravdu co pochválit. Herecké výkony, scénář, dialogy i akce (vraždění)...to vše na ryze amatérské úrovni + předabovaní herci. Zkrátka dno českého filmu. Vtipný, jak v tom roce 2012 plakáty lákaly na "Český horor s Ivetou Bartošovou", přitom ona tam hraje pár minut a ještě k tomu je nadabovaná. 10% za to, že jsem vydržel až do konce. 10% (2/3 with J.) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zmasakrovana Bartosova byla fajn jinak ale souhlasim z tim ze je to solidni sranec od Kucery mne celkem solidne pobavila Cepel smrti ktera byla sice taky pyzdovina ale sem tam prekvapila a mela originalni konec tohle je taky tak spatny az je to zabavny to zase jo ale ve vysledku zoufala rutina a ten konec mi tu prisel vylozene uhozenej a navic tu ani Turek tentokrat nemel zadny poradny cameo takze jak sem napsal Cepel smrti byla o dost zabavnejsi demence tyhle jeji napodobenine nakonec z milosti 2* flaknu ale mam pritom zkrizeny prsty ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)
  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)

Reklama

Reklama