Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Je celkom sranda sledovať, ako sa Kučerovi nedarí absolútne nič, z toho o čo sa snaží. Dokonca ani tú lakačku nedokáže natočiť tak aby fungovala. A strach? Pff. Akurát nedávno som pozeral Evil Bong od Charlesa Banda (hororovú komédiu o vraždiacom bongu) a aj tá bola strašidelnejšia. Rovnako ako pri predošlom Kučerovom počine, aj v Poslednom výkriku ide len o trápnu zmes neschopnosti, idiocie, amatérizmu a plagiátorstva, ktorej hororové ani filmové kvality komentovať nebudem, bo moja slovná zásoba nepozná dostatok vulgarizmov. Ale tu som sa aspoň pár krát zasmial. Na Šmajdovi. Je to pravdepodobne úplne najhorší herec vôbec a to rátam aj aktérov filmov Zdeňka Trošku, Uwe Bolla, Eda Wooda, filmu The Room, filmu Lady Terminator, filmu Forced Entry, béčiek, céčiek, reklám, telenoviel, monster hororov, tromy a porna. Bolo to veru úsmevných pár minút, než ho zavraždili. A keď ho vraždili vlastne tiež (všimnite si, že asi tak pri piatej rane nožom do chrbta ešte stále držal pri uchu telefón). Za neho pol hviezdy, ale jednu nedám. Výstavný ODPAD! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Česká verze Vřískotu. Herecké výkony na bodu mrazu, vrah nemá nejlepší outfit a vraždy opravdu neděsí. Jenže na českej horor je to celkem eso. Když si vzpomenu na Zahradníka, Někdo tam dole mě má rád nebo na Polednici...Tak prostě budu to jedno procento z CSFD co řekne, že tenhle film ty výše jmenované válcuje. Radši se mrknu na amatérskou vykrádačku Vřískotu než na jiné české horory. Jinak film nedoporučuji nikomu, nebude se Vám líbit a dáte mu odpad, já sám sebe nechápu, že mi to vůbec nevadilo a v pohodě jsem na to mrknul. Ale nebojte, Asia_Power na to má trochu jinej názor než já a s tím se určitě lépe ztotožníte :-) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Voľný remake VRESKOTU Made In Cz. Niekoľko pramálo záberov je pomerne sugestívne natočených ( paradoxne sa to netýka sekvencií vrážd ), pričom ten zvyšok chce akosi vyzerať realisticky a väčšinou používa osvetlenie budov, pričom asi chce docieliť akúsi autencititu. Autencititu sa zrejme snažili dosiahnuť aj (ne)herci, ktorý sú tou najhoršou položkou tohto slasheru. Pokiaľ sa niekto v strižni pozeral na výsledný snímok a nevadili mu určité nezrovnalosti, čo sa týka zvuku, strihu, záberu alebo hereckého výkonu a nechá to na divákoch, umelcom sa nazývať nemôže. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale ve chvíli kdy tvůrci chtěli za film v kině stejné peníze jako za normální kinofilm, posunuli se tím mezi profesionály a jejich "veledílo" si nezaslouží žádné slitování. Totálně debilní napodobenina amerických vzorů, která ovšem nabízí jen legrační kupení ohraných klišé. Vraždy jsou naprosto ubohé a na jedno brdo, žádná brutalita, žádný originální nápad, motivace postav nesmyslná, postsynchrony strašné, postavy často zbytečné (Miro Šmajda - kurva proč tam je?), logika naprosto dementní (opravdu se dá jen tak přijít na policejní stanici?, opravdu se dá zjistit kdo volá za 10 vteřin?) a dějové linky nedořešené (kdo je tu tedy stalker a kdo schizofrenik?). A to už vůbec nemluvím o tom, že nejenom že má zabiják naprosto nesmyslně rybářský obleček, ale i legračně chodí a na konci je jasně poznat, že týpek co dubloval vraha a herec, který se na konci v kostýmu odmaskuje jako vrah, mají naprosto jinou výšku i postavu. A tak by se dalo pokračovat. Proč si Kučerové nenechali poradit od nějakého profi scenáristy, je mi záhadou. Říká se že: Poprvé je to náhoda, podruhé blbost a potřetí úmysl. Zatím má diváky Kučera za blbce. Až natočí třetí film, bude jasné, že divákům usiluje o život. PS: Nemůžu si pomoct, ale celou dobu mi Miro Šmajda připomínal Billyho Draga. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k bulvárním kauzám, jež pro jejich nafouklost nepřehlédne ani průměrný africký beduín bez připojení k internetu, je zcela pochopitelné, že se někdo rozhodl zapíchnout zrovna Bartošovou (je ve filmu pět minut a není ani jednou opilá) a superstar s největším účesem na světě. Smysl všeho ostatního mi unikal, například proč je jednomu detektivovi patnáct a druhý prochází zamčenými dveřmi (což je rozhodně odvážná inovace). Film, kde vrah, trpící zombie syndromem (neumí běhat), píchá jedině nožem a kde jsou oběti blbější, než jejich mobilní telefony. Hodnotit nemá význam, jelikož úroveň všeho je jen nepatrně lepší, než v intergalakticky supradebilní Čepeli smrti = stále nehodno i toho odpadu. Zajímalo by mě, kterou mentální poruchou autoři trpí... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)

Reklama

Reklama