Reklama

Reklama

My Hometown

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 2011, 7 min

Předloha:

Joel A. Greenberg (povídka)

Hrají:

Yoko Ono

Obsahy(1)

V roce 2009 Yoko Ono napsala nadčasové poselství o domově, naději, víře a lásce. Děj, který zahrnuje děti a místa z celého světa, využívá animace původních ilustrací a je doprovázen jejím hlasem. Jako soundtrack posloužila původní nahrávka "Remember Love" napsaná a zpívaná Yoko za kytarového doprovodu Johna Lennona. (mr.filo)

Recenze (2)

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Video na oficiálním YouTube kanálu Yoko Ono: http://www.youtube.com/watch?v=isPVjHxxW5s V roce 2009, Yoko Ono napsala nadčasové poselství o domově, naději, víře a lásce. Děj, který zahrnuje děti a místa z celého světa, využívá animace z původních ilustrací a je doprovázen hlasem Yoko. Jako soundtrack posloužila původní nahrávka "Remember Love" napsaná a zpívaná Yoko a za doprovodu Johna Lennona na kytaru. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina, jak kdyby to bylo natočený pod taktovkou evropský únie. Takhle přesně vypadá práce lidí, kteří neprodukují žádné hodnoty, jenom mají pořád plnou hubu všeobjímající lásky a vykazují činnost samy pro sebe, protože výsledná hodnota pro reálný svět je opravdu nulová. (10% za to, že to opravdu muselo dát práci, i když naprosto zbytečnou) ()

Reklama

Reklama