Reklama

Reklama

Silver Lining

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Fantasy
Irsko, 2005, 3 min

Obsahy(1)

Venku prší. I přesto se postarší muž se psem vydá na zastávku autobusu, aby navštívil hrob své ženy. Postrádá ale deštník, autobus mu ujíždí a ještě se mu starší paní na opačné zastávce posmívá. Pak se stane něco nečekaného a kouzelného. (ABLABLABLA)

Recenze (4)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Další z Rourkových kraťasů mě opět celkem dostal. Takové 3-4*, ještě nejsem úplně rozhodnutá. Možná se na něj v budoucnu podívám znova a přehodnotím. Každopádně krásný "příběh". SPOILERY! Té babce jsem to tak přála, aby ji obchvistl ten autobus, když se chudákovi začala smát, jak mu vyletěla z ruky ta kytice růží. No a scéna s deštníkem byla krásná, až jsem měla i slzu v oku trochu. Ale jo dám tomu ty 4*. Možno nalézt zde: http://www.youtube.com/watch?v=ta9SwaxvSeo ()

easaque 

všechny recenze uživatele

tentokrát hraný O´Rourke kombinovaný s animací - docela příjemný. Nálada melodramatická, jak je u něj zvykem. Holky si popláčou. U mě se tentokrát těsně přes 3 hvězdičky dostal za vytvořenou atmosféru. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama