Reklama

Reklama

It's a Disaster

  • Austrálie It's a Disaster (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pete a Emma pořádají pohoštění ve svém domě a pozvou další tři páry. Poté, co vypadne proud, jim jejich soused oznámí, že se venku něco stalo. Je doporučeno zůstat uvnitř a  zabezpečit všechna okna a dveře. Z rádia zjistí, že se vzduchem šíří vražedná chemikálie a že jim možná zbývají poslední hodiny života. (FaiThe)

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

pilarius 

všechny recenze uživatele

Příjemná konverzační komedie se zajímavými, uvěřitelnými postavami a s jako vždy výbornou Julií Stiles. Já ji prostě můžu. Filmu nedovedu vytknout nic konkrétního - snad jedině s výjimkou až přílišného minimalismu (daného patrně rozpočtem). Na rozdíl od filmů s podobným hodnocením ale rozhodně nešlo o ztracený čas. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatná konverzačka, kde je venkovní apokalypsa víceméně nedůležitým podkresem. Nic světoborného, klasická vztahovka, ale akurátně vtipná. Já se nenudil. ()

Reklama

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Tento film vôbec nie je katastrofa. Práve naopak. Čakal som nudný film s jedným či dvoma vtipmi a B mínus hercami, no a prišlo prekvapenie. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Pseudointelektuálna predapokalyptická konverzačka, ktorá sa hrala na niečo čím nebola. Áno, miestami sa nejaký vtip vydaril ale inak to bolo nemastné a neslané. A herci z podstatnej časti odporne slizkí a dotieraví. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama