Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina studentek, které vlastní velký potenciál vyrazí na letní prázdniny. Během odpočinku jsou napadeny brutálním psychopatem, který drží v rukou středověkou sekeru. (LIVINGDEAD)

Recenze (10)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Strašně, ale strašně přepálená stopáž. Tolik zbytečných keců a scén, jsem už dlouho neviděl. Úplně v pohodě by se to dalo zkrátit na 80 minut. Natočeno je to ale celkem fajn, osobně jsem očekával lacinější podívanou. Herecké výkony jsou samozřejmě téměř na nule. Gore slabší, líbila se mi jen jediná scéna, kde vrah, frajerovi usekne nohu a ruku, která zůstane na klice od auta. Holky celkem pěkný a těch prdelek a koz, je tu fakt dost. Každopádně, nejedná se o zábavný Horor, který bych mohl doporučit, umřete nudou. (Full HD) ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za pěkné holky a "krvavé" vraždy. No a druhá za zbraně zabijáka (ještě teď se směju) ,ale také za ultra vtipný konec v podání Policie vs Vrah, protože to mě fakt pobavilo. 35% ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas je asi potřeba koknout se na nějakou kravinu! A u ní většinou bývá, že na každém záběru musí být vidět důležité ženské partie! Byla to ale fakt hovadina se slabou hodně slabou 1*! Jednoduše je to prostě film o hovně ! :D ()

rasto87 odpad!

všechny recenze uživatele

Oh my God. Čo to zas bolo? A že sa nevydržím dívať na všetko hh. K tomuto filmu sa dá povedať jediné a to, že obsah filmu fakt hovorí jednou vetou za všetko. Keby vo filme neboli celkom pekné baby, holé kozy a zadky, tak fakt sa tu není na čo dívať. Kresťanská psychopatka so sekerou - no bomba. ()

November481 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu odpad, půlka filmu porno, kde se ani pořádně nedá na co koukat a druhá půlka filmu naprostá hovadina. Po pravdě jsem se u filmu tak nudil, že jsem mu ani nevěnoval pozornost. abych řekl pravdu, tak to možná byla největší kravina a nejhorší film, který jsem v životě viděl. A kombinace Komedie/Horor tady k sobě vůbec nejde dohromady. ()

Mexican82 

všechny recenze uživatele

pre fandov soft pecka asi dobre, ten zvysok je smutne zly. Spojenie serie Girls gone wild (teda vysokoskolacky na prazdninach po par pivach odhadzuju vrchny diel bikin vzdy co najdalej) a screamu s nabozenskou tematikou asi zodpovie vo co gou. PS: nedavajte katolikom do ruk bojovu sekeru z lokalneho comic shopu a dievcata noste jedodielne plavky. inak ste na zozname ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Docela fajn ptákovina. Zasmál jsem se, poslechl angličtinu a herečky nebyly ošklivé. Zkrátka prima film na odreagování, nebo jako kulisa. ()

Reklama

Reklama