Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Isabelle (Valérie Lemercier), vedoucí personálního oddělení společnosti Costa Cruises, udělala zásadní chybu – zapletla se se svým šéfem (Lionnel Astier). Jenže ještě než je zahájena inaugurační plavba vlajkové lodi, její drahý nařízený se s ní rozloučí a ona tak ztratí nejen milence, ale I práci. Některé ženy používají k pomstě jed, jiné střelné zbraně anebo starý dobrý skandál. Isabelle se rozhodne pro Rémyho (Frank Dubosc), okázalého smolaře, který už pokazil na pevnině všechno, co se dalo, a tak se rád chytí příležitosti vyzkoušet život na moři. Rémy coby nový palubní bavič, je pro předsedu a ředitele plavby (Gérard Darmon) zpočátku noční můrou. Postupně si ale Rémy najde v plovoucím paláci své místo a s ním i lásku a úspěch. Změní osud nejen sobě, ale i všem těm, kteří jsou s ním na palubě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sa to javilo ako schopná francúzska komédia v hlavnej úlohe s excentrickým zabávačom Rémym. Avšak nadšenie netrvalo dlho a už niekde pred polovicou sa film zmenil na obyčajnú klišé romantiku s predvídateľným vývojom v štýl seriálu Loď lásky. Čo bola celkom škoda, lebo na prvý pohľad to naozaj vyzeralo celkom sľubne. Samozrejme, že aj neskôr sa tam vyskytlo zopár zábavných scénok, no v konečnom dôsledku to nebolo nič oslnivé. Film ako celok pôsobil viacmenej podpriemerne. To najlepšie čo na ňom bolo, bohužiaľ po chvíli upadlo. ()

Reklama

markotter 

všechny recenze uživatele

Taková milá oddychovka s několika vtipnými hláškami a scénkami, kterých nebylo zase až tak moc, aby mi film zůstal ležet v hlavě víc jak den. Trochu mi to připomínalo nedávno shlédnutý Low Cost (myslel jsem si, že je to stejný režisér kvůli podobnému typu humoru), ale ten byl vtipnější a přímočařejší. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Uf, sklamanie. Nečakala som zázrak, ale mám rada francúzske komédie a mám rada Valérie Lemercier. Preto som Vitajte na palube chcela vidieť. Záver to trochu vylepšil, ale tá hodina predtým bola nezáživná a riedka komédia s titulným hrdinom (Dubosc), ktorý sa správa ako úplný dement. V porovnaní s týmto filmom sa mi zdal o dosť lepší Palais Royale, pritom ten má nezaslúžených 27% :-/ ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama