Reklama

Reklama

The Gate

Krátkometrážní / Sci-Fi
Velká Británie, 2011, 8 min

Režie:

Matt Westrup

Scénář:

Matt Westrup

Recenze (8)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako sci-fi, tedy jako film, kde jsou prvky z budoucnosti, ať už technické nebo biologické, film funguje výborně. Na druhou stranu je to problém v tom, že celá zápletka by se hodila spíše pro větší film, alespoň podle toho, co je nám všechno řečeno, respektive napsáno. Je to škoda, že se do filmu vešla vlastně hlavně akce a vše ostatní je sdělováno textem. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý britský kraťas. Zabývá se extrémními vedlejšími účinky neověřených léků dostupných na internetu. Celkem drsné co se z některých lidí stalo... "Jen 1/5 léků je prověřována." ()

Reklama

whack 

všechny recenze uživatele

Tajné experimenty na ľuďoch sú už nejaké tie roky objektom nie len sci-fi hororov, hier, ale aj rôznych konšpiračných teórií. Dnes už môžeme pozorovať otvorené snahy o genetické „vylepšovanie“ človeka, experimenty s DNA a podobne. Nie je žiadny dôvod predpokladať, že nejaké tie (ne)chcené mutácie aké vidíme v tomto kraťase, v niektorom z toľkých tajných vládnych zariadení nemôžu existovať. Farmaceutické spoločnosti zatajujú pravdu. Páči sa mi tajomná atmosféra filmu a zábery z pokusných zariadení. Biotech is godzilla. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sci-Fi kraťas, kterej má určitě něco do sebe. Velmi povedených 8 minut. S větším rozpočtem a lepšími efekty by to mohl být zajímavej celovečerní film. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Takže toto má byť akože výstraha pred nelicencovanou farmaceutickou hrozbou? V prvom rade vyjadrujem súhlas, že o tomto by sa určite malo viac hovoriť a varovať pred možnými katastrofálnymi rizikami. Len toto bolo naozaj až príliš sci-fi, a podľa mňa zbytočne prehnané. Áno, lieky môžu mať aj ďalekosiahle genetické následky, ale žeby až takto? Veľmi, naozaj veľmi prehnané! Ale aspoň myšlienka popísaná v záverečných titulkoch mala to cielené posolstvo. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama