Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Pam a Sean Cheneyovi marně touží po dítěti. Po vyčerpaní všech oficiálních možností adopce objeví dva bezdomovce - Lily a Garyho Wardovy - kteří nejsou schopni se postarat o svou dvouletou dceru Emily. Vše vypadá slibně, ale Gary začíná využívat rostoucí pouto mezi Pam a Emily a má stále náročnější požadavky. Posléze se ukáže, že Emily je už čtvrtým dítětem, které Wardovi nabídli k adopci. Jen díky dobrým vztahům mezi Pam a Lilly zůstane Emily u nové milující rodiny, která se o ni dokáže dobře postarat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Juto 

všechny recenze uživatele

Predvídateľnosť je tu kľúčovým slovom. Toto je veľmi štandardný tv film, ktorý zahŕňa adopciu medzi párom z vyššej strednej triedy a párom, ktorí sa chcú vzdať svojho malého batoľaťa Emily, pretože si to nemôžu dovoliť a ťažko by ho uživili. Príbeh nijak zvlášť neprekvapí a neosvieti, ale aspoň výkony hercov sú dobré. 4/10 ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie zlý film, ak zoberiem do úvahy, že je televíznej produkcie. Kvapku pridáva aj to, že sa stal podľa skutočnej udalosti, čiže pri sledovaní rôznych situácii (a tých je tam dosť) vás núti premýšľať, čo by ste robili vy. Zase, aby ste to nebrali ako megahit, skôr sú to slabšie tri, ale pár krát som si povedal: "to je ale hajzel", alebo "fúú, tak toto by som fakt nechcel zažiť..." ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama