Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh odvážného mladíka Devona Milese, který chce dovést svou školní kapelu k vítězství. Sám je tím nejtalentovanějším bubeníkem, jaký kdy byl, ale velmi brzy zjistí, že cesta na vrchol vyžaduje víc než nadání. A co teprve když mu hlavu zamotá láska? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +dobrá herecká sestava (Cannon+Roberts+Jones), je to něco co tu ještě nebylo, zajímavá rytmická hudba -hudba mohla být ještě ráznější/// Tak tento film by se klidně mohl zařadit do žánru sportovní a hudební. I když tyto prvky jsou jenom okrajové a především se jedná o drama, nebál bych se tento film takto žánrově rozdělit. Protože co je muzicírování? Je to školní hudební zbor v akci? Nebo se to dá zařadit do sportovního odvětví? Protože různá klání a soutěže nás v tomto snímku taky čekají. Jistej jsem si jen tím, že něco takového jsem viděl poprvé. Docela mě to ale chytlo a bylo to zajímavá ukázka toho čím se amíci zabívají. To že se příběh soustřeďuje na chlapce, který je hlavou trošku v oblacích, navíc je zamilovaný a rozhodně má talent, beru jako dobré zpestření. Rozhodně mě zaujal a prožíval jsem to s ním. Takže to rozjeďte!/// Celkem 74%/// ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Popravde niesom zástanca americkej oddanosti pre stredoškolské aktivity (vrátane cheerleaders, o spolokoch gréckej abecedy ani nehovoriac) a doprovodná kapela šmrncnutá "ghetto" kultúrou nieje výnimka. Drumline bol však naozaj pohodový filmík pre náhodného diváka TV vysielania akým som sa od dostupnosti DVD formátu stal. Vopred viete ako a kto s kým skončí a kto to komu natrie. Celkovo však môže byť. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný film z netypického prostředí, který ale rozhodně stojí za to. Neznám žádný jiný film, který by byl založen na dění v univerzitních pochodových kapelách. To je určitě rarita a vítaná změna mezi velkým množstvím jiných filmů ze školního či univerzitního prostředí. A musím říct, že tenhle film funguje skvěle. Měl jsem obavy, že se budu nudit, ale místo toho jsem zaujatě sledoval film. Bál jsem se také, že mi bude vadit černošské osazenstvo filmu, přece jen tam bylo černoššských herců až příliš. Ale naopak, hodilo se to do toho příběhu a rozhodně to je příjemné zpestření. Prostě skvělý výběr tématu pro film a skvělý nápad s česnošskými herci. Já jsem byl spokojený a tenhle film mne velmi příjemně překvapil. Dávám čtyři hvězdičky s konstatováním, že originálních filmů z nám neznámých prostředí není nikdy dost. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem celkem, co od toho čekat, protože jsem v životě neslyšel o pochodových kapelách. Ale musím říci, že se mi to celkem líbilo. Děj jako takový nic moc, ale ty bubínky a ta kapela, to táhnou kupředu a nebít toho, je to o ničem. Takže za scény s kapelou a bubínky bych dal klidně 4 hvězdy, ale jako celek jen 3. Howgh! ()

billyador 

všechny recenze uživatele

Že jsou amíci divní, to většina z nás vidí podobně. Ale že jsou až takhle ujetí, to mne překvapilo. Film o pro nás vcelku nepředstavitelné záležitosti s nechutným militantním podtextem, jaký snad umí jen ve státech. No příběh celkem normální o tom, jak jsi dobrej, jak to všem ukážeš, ale až uvědomění si některých základních věcí fungování v teamu ti ukáže, že i špička "nepřebije" sama celou kapelu. A tak si až řikam, proč 4 hvězdy. No povím Vám to, film má prostě drajv a ikdyž tušíte, že tohle musí skončit hepáčem, jste přilepeni k obrazovce a dostává vás jedno bubenické choreo za druhým i ten jednoduchý děj který se odehrává mezi údery do nástroje. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americké Atlantě. (Terva)

Reklama

Reklama