Reklama

Reklama

Guerrillera

(festivalový název)
  • Velká Británie Guerrillera
všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Krátkometrážní / Životopisný
Velká Británie, 2011, 20 min

Režie:

Elle Sillanpaa

Obsahy(1)

V útrobách anonymního mrakodrapu odhalí noční uklízečka svoji tajnou minulost kolumbijské revolucionářky. Se svým partnerem tajně přednášela venkovanům o lidských právech a za to je i jejich děti stihla strašná odplata. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Jufonka 

všechny recenze uživatele

[47th KVIFF 2012] FILM má bejt spojení obrazu a zvuku. V tomhle případě se jedná jen o zvuk. A i kdyby byl příběh, kterej nám hlavní vypravěčka povídá, sebevíc dojemnej, upřímnej a jánevimcovšechno, tak mi tam schází vizuální doprovod. 20 minut záběru na poličky, uklízení poliček, hadr.... ne, sorry, ale to vážně nepovažuju za film. To by snad bylo i lepší, kdyby vypravěčka seděla na křesle a celou dobu svůj příběh mluvila do kamery. Jestli byl záměr, aby to bylo vizuálně originální, tak se to opravdu nepovedlo. Jako rozhlasovej dokument - OK, s tím bych neměla žádnej problém. Jako audiovizuální dokument? NE. P.S.: Nenechte se zmást galerií tohodle filmu zde na ČSFD. Tahle jediná fotografie je v podstatě i jedinej zajímavej záběr z filmu. ()

bassator

všechny recenze uživatele

47th KVIFF 2012 - THE FRESH SELECTION - THE PROMISING FIVE - Fresh Selection - pět filmových nadějí (Guerrillera / GUERRILLERA / Guerrillera) ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Vykašlete se na vizuální stránku (o tom film - narozdíl od rádia - přece není), napište 10 stránkový monolog a nechte ho přečíst jednou ženskou. Jsem unešen. (10%) ()

toropro odpad!

všechny recenze uživatele

To byla bída. Ano, my všichni chápeme, že v Anglii není stigma komunismus, tak mladí tvůrci vidí "revolucionáře" jinak než já, ale PROČ o tom musí natočit takovou hloupost... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama