Reklama

Reklama

Recenze (7)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Hodně zábavná žánrová slátanina, ve které humor ani akční scény neurazí, hudba a tanec jsou dle očekávání na vysoké úrovni, Akshay má chvílemi takřka amithabovité charisma, mihne se tu Karina a co hlavně - hraje zde neodolatelná Sonakshi, nad níž ani několik hodin po skončení filmu nepřestávám slintat :-D. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jedna jediná hviezdička za ten príbeh, ktorý bol sám o sebe celkom pútavý a jeho kostra mala predpoklad na to, aby bol z toho celkom vydarený film. Avšak to celé až nechutne prehnané akčné spracovanie doplnené až prehnane núteným indickým humorom (ktorý v tomto prípade vyznieval skôr trápne ako komicky) napokon vytvorili absolútne podpriemerný film. Navyše, očakával som aspoň, že Kareena Kapoor sa tam mihne aj viac ako v pár pesničkových scénach. Nuž, čo povedať? Dosť hrôza. Po tejto nádielke si musím dať od indickej akčnosti minimálne mesiac pauzu... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Akshay sa mi väčšinou páči, ale tento film nie je jeho parketa a vôbec nevyšiel, nezaujal ma takmer ničím, ani hudbou, ani príbehom. Jediné vtipné boli na začiatku chodiace zlaté náhrdelníky bez majiteľov, ale tým asi celý humor skončil, ten jeho parťák 2G bol ako, ale prečo ako, bol taký pomerne veľmi jednoduchý v myslení. Body sú len za Sonakshi.... ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Akshay si prostě taky musel udělat svůj vlastní Dabangg, že? Není moc co rozebírat. Rowdy Rathore je zábavný film, o kterém přestane přemýšlet jakmile skončí. Sonakshi vypadá krásně, ale je jen módním doplňkem. A Dabangg zůstává nedotčený. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

No, nějak jsem těch 12 hodin v letadle zabít musel... Ale vlastně to docela šlo, Bollywood bežně nesleduji, takže to bylo docela příjemné zpetření. ()

atiratha 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Gala Gamini, že je to Akshayova vlastní verze Dabanggu. Narozdíl od Dabanggu má ale Rathore o poznání lepší soundtrack. V době ustupování Bollywoodu od písničkových čísel se jedná o vítané zpestření a ty písničky jsou možná nejchytlavější bollywoodská muzika za poslední tři roky. Jinak se jedná o vcelku typickou Masalu: spousta barev, spousta písní a tanců, přehnané akční scény, takže jako úvodník do Bollywoodu pro neznalé ideální. Akshay s knírkem je skoro k nepoznání a Sonakshi po celý film k sežrání. ()

Reklama

Reklama