Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dramatický příběh vdovy Julie Stonecypherové, která přišla o práci. Musí se však postarat o své dvě děti Deenie a Emily Rose se kterými žije v horách. Mají sice statek, ale aby získali nějaké peníze, pečou a prodávají před Vánocemi vánoční bábovky. Matka ujišťuje dcery, že i když jim zemřel otec, opět budou šťastné... Nevypadá to tak ale ani ve chvíli, kdy přesně v den Vánoc zaklepe na jejich dveře pracovník banky Brian Harding a oznamuje jim, že pokud nezaplatí hypotéku, banka jim vezme dům. Venku je hustá sněhová metelice a po ostré výměně názorů Brian nezvládne řízení auta a narazí do staré dřevěné boudy. Brian musí zůstat u nich a přijmout jejich pohostinnost. Počasí se však neumoudřuje, takže jsou nuceni spolu strávit i Vánoce. Nepřátelský vztah se postupně mění na snesitelnou koexistenci a Brian jim pomáhá jak s péčí o zvířata tak v domácnosti. Když se počasí konečně umoudří, je čas i možnost odejít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Vánoční romance pojednává o tom, jak se nepraktický městský suchar působením milé samostatné vdovy Olivie Newton – John a jejich dvou děvčátek za vydatného přispění sněhové vánice a štědrovečerního kouzla, změnil ve snaživého pomocníka a přítele. Příběh se odehrává převážně v zasněžené krajině v jednom domě a jednom chlévě se čtyřmi herci a několika zvířaty. Je to takový střet moderní civilizace s prostým venkovským životem. Hypotéka se platit musí, ale co dělat, když nejsou peníze? Nejlépe je, posadit si na židli připravenou pro nenadálého hosta, bankovního poradce. Je to milý vánoční film, jsou v něm city i humor. Nějaké ty nedostatky mu musíme odpustit, vždyť jsou vánoce. ()

huzgi 

všechny recenze uživatele

Příjemně padá sníh, nálada k Vánocům, ale příběh plochý a nudně pomalý i zřejmý. Na Vánoce v kruhu přátel, proč ne... ()

Reklama

Marina111 

všechny recenze uživatele

Mám tento film rada. Nie je veľkolepý, ale je hrejivý, milý, ľudský. Vonia Vianocami, starou chalúpkou v horách, snehom, domácim pečivom, ovečkami, jahniatkami, oslíkmi, svornosťou, rodinou. Veľmi pripomína môj vlastný príbeh ... Ten odžitý, ale i vysnívaný. Jednoducho mám Viančnú romancu rada - i keď si uvedomujem jej nedostatky. Čo ma však po nich, keď táto romanca (v žiadnom prípade nie dráma !!!) dokáže tak parádne zahriať ... Odporúčam sledovať v kruhu rodiny, v čase vianočnom a večernom, keď vonku šantia rozvírené vločky so severákom a vnútri v kozube príjemne blčí oheň ... ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Film to byl moc milý. Příběh se sice odehrává v minulém století, ale klidně by mohl i v tom předminulém. Ukazuje život v horách, jeho drsnou syrovost, ale i jemnou krásu. Na Vánoční romanci je znát, že vznikla již hodně dávno. Děj se vleče pomalu a má spoustu hluchých míst, která jsou navíc vyplněna stejnou hudbou, pořád a dokola, až už mi začala lézt na nervy. A na nervy mi lezl i Ben, hlavně ze začátku se choval jak arogantní hulvát. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama