Reklama

Reklama

Interande

Interande je unikátní interaktivní film přímo ve tvém prohlížeči. Klikáním po obrazovce každou chvíli rozhoduješ, co bude dál. Čeká tě svižný příběh, spousta variant děje a několik různých konců.

Prožij rande očima hrdiny, který osloví dívku v klubu, a rozhoduj, kam se jejich schůzka bude ubírat. Oslníš ji? Zvládneš její všetečné otázky? Bude to fiasko, nebo počátek hezkého vztahu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ty vole, já jsem frajer! Ty vole až k autobusu jsem ji dovedl a on ujel, hajzl. Tak šla pěcha, kráva. No co si budeme povídat...57% a nečekám, že to někdo zvládl lépe. Docela mě srala celkem malá volnost. Volba děvky prakticky neexistovala, takže jste se museli snažit sbalit tu nejvíce nedostupnou. Je to samozřejmě taková kokotinka na jedno použití a 10 minut. Rád bych si někdy střihl něco propracovanějšího a věřím, že v budoucnu se filmy třeba tímto interaktivním směrem budou ubírat. Tohle je tak za slabé 2*. ()

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Nápad udělat film jehož alternativní konec určí sám divák není vůbec špatný, ale takhle si to rozhodně nepředstavuji. Podivná kamera, stupidní dialogy, nepovedeně vystavěný příběh a výběr možností u kterého ale vůbec netušíte co vlastně vybíráte. Můj názor je, že i interaktivní film, má být především film a řekněte sami, když odhlédnete od interaktivního provedení, je tohle film na který byste se rádi podívali? Osobně mi to spíš připomíná hru, ale když je to na těchto stránkách, hodnotím to jako film. A to ne zrovna dobrý. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Originálne, interaktívne, zábavné. Samozrejme to nie je dotiahnuté po mnohých stránkach, je to primitívne, nedá sa niečo také uplatniť v realite, ale cením si to ako celok. Tieto veci sú formou marketingu budúcnosti a ľudí to ozaj zaujalo. 100% som nedal, musel som si pozrieť na internete návod, ako k tomu dôjsť, nebol som tými odpoveďami potešený, ale opakujem, potešila ma takáto kreatívna vec. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Podobných tendencí v minulosti bylo už několik (Kinoautomat, Rozpaky kuchaře Svatopluka). Všechny ale narážely na limity filmového média a přinášely přes dílčí volby vždy jediné možné vyústění. Interande se posunulo dál v tom, že přináší více možností, jak film ukončit, nicméně podstatné okamžiky se vždy odehrají totožně a v jisté fázi to stejně skončí u metody "pokus - omyl". Já chápu, že tvůrci mají určitou vizi, že zkouší nový model a testují možnosti média, ale chtělo by to asi více profesionální propracovanosti a méně naivního amatérského nadšení. Těžko se totiž rozhodovat mezi třemi možnostmi, kdy ani nevíte, co znamenají, protože u nich není popisek a navíc holka, která odmítá klišé, je klišé samo o sobě. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Jednat se o samotný interaktivní film, řekněme si na rovinu, že byl dobrý. To je za 3*. Jenže Interande nám zasáhlo poměrně neskutečně do povědomí a tvorby youtuberů. Možná bych na to při hodnocení neměl brát ohledy. Jenže díky nim jsem si tenhle interaktivní film užil ještě víc. Za to dávám hvězdu nahoru: Díky youtuberům je to opakovatelně koukatelné. :-D :-D Pátá hvězda bude za konkrétního youtubera, který tento zvláštní filmek svýma hláškama povýšil na level - ultimate. Petangames. Za něho pátá hvězda. 5* ... https://www.youtube.com/watch?v=oM1qQRzJ9xY ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Brně a na Karlově mostě v Praze. (David838)
  • Na konci filmu si môžeme povšimnúť autobus s logom Adosa AS. Tieto autobusy jazdia v Juhomoravskom kraji a v kraji Vysočina. (JADIM)

Reklama

Reklama