Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (CinemArt)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (557)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud se do mého okolí nastěhují hlučně pařící vysokoškoláci, tak budu týden soustředěně trpět, ale pak se to stane. Comicsovsky se rozčílím, což znamená, že vyrostu a zezelenám, několika vystřelenými pavoučími vlákny se přenesu k sousedům, kde jim obřím kladivem zatluču kryptonit do hlav tak hluboko, že nerozeznají Delta Psí Beta od Gama Fí Zeta a to bude jejich konec. Mac s Kelly zvolili pro svůj boj mnohem tradičnější zbraně a nutno uznat, že to, kromě bitky současného a bývalého nadsamce, nestálo za nic. Ale trapných exhibic tam bylo tolik, že hodně vlídné oko by v tom mohlo spatřit i tu proklamovanou komedii, ale já na ni čekal marně. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zkusíme to na ně po dobrým! Ubalíme jim brko! Ať vidí, že jsme v pohodě... nezabralo to, přátelská domluva... nezabralo to, přivolaná policejní hlídka... nezabralo to! Ok tak je prostě zlikvidujeme! Nekompromisní a nekorektní masakr ze kterýho jsem byl místy fakt mrtvej smíchy. Neříkám, že úplně všechny vtipy se povedli, ale kadence těch vpravdě ultimátních je místy neuvěřitelná. Samozřejmě, že pokud nemáte rádi hodně sprostých slov hodně vypitýho chlastu a vyhulených brk plus nějaký ty ejakuláty k tomu, tak se tomu vyhněte, ale ono to má i poselství sakra! a to kurevský až budou zase milovníci rádoby umění něco vyřvávat. Tenhle film o střetu generací je totiž geniální v tom, že jeho hlavní myšlenka je, že ani po třicítce nejste odepsaní a můžete to těm mladým fakanům a pařanům pěkně nandat no a konec konců další myšlenkou je, že i oni časem a z přibývajícím věkem zjistí, že nejde jenom pařit, ale skutečnej život je o něčem jiným. Já vím už slyším kecy o tom, že jsem starej páprda a ať se vrátím do hrobu, ale pěkný hovno! Tenhle film mě prostě oslovil hlavně proto, že na něm cejtím jak moc je dělanej pro lidi z mojí generace. Rogen je můj vrstevník a stejně nemůžu si pomoct, že i když se ta banda mlaďasů vedená Efronem kterej mi není moc sympatickej (spíš model než herec) ale chápu, že náctiletý prcinky by asi z jeho vysportovanýho těla lehce vlhli, snaží sebevíc aby byli hrozně vtipní drsní a prostě cool tak Rogen se svou mladou a děckem který se rádo kouká na rodiče když si to spolu rozdávají je všechny nemilosrdně a z přehledem strčí do kapsy. Většinu nejvíc vtipných hlášek a situací si nekompromisně kradou pro sebe. Takže to jo tohle můžu Rogen je borec a po Apokalypse v Hollywoodu nám servíruje další lahůdku, která mi tentokrát zachutnala ještě o něco víc. Libovej film na odreagování můžu vřele doporučit. Pár dílčích chybiček by se sice našlo, jak jsem napsal tak hezoun Efron z bandou mladých výrostků se ať se snažili jak se snažili, tak mě prostě nedokázali pobavit tak jako dědek Rogen a jeho neskutečný průpovídky. Tak já teda nevím fakt už jsem starej shnilej a odepsanej? Nasrat! Sice se přiznám, že dnešním náctiletým moc nerozumím, ale to rozhodně neznamená, že bych byl nějakej zapšklej páprda kterej se neumí s chutí pobavit. Takže teda rezervy bych našel, ale tentokrát je ignoruju a pálím všemi pěti už z toho důvodu, že i když je to možná předčasný vykřikovat v půlce roku, ale já to klidně vykřiknu, tak to vypadá, že Rogen a spol si touhle sousedskou válkou po loňský Apokalypse zaslouženě připisuje další komedii roku.95% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Setha Rogena mám ako komika veľmi rád, sedí mi jeho štýl aj celkový herecký prejav. Aj v tejto komédii si svoj herecký štandard udržal, len čo z toho, keď je scenár plochý, nezáživný, bez fantázie a bez nápadu? To sa potom ťažko predvádzajú gagy a rôzne komické skeče, keď vlastne v scenári ani neexistujú. Netvrdím, pár zábavných vecí by sa tu našlo, ako napr. dojenie alebo scénka s airbagmi. Od Rogena však čakám viac, toto bolo veľké sklamanie. S prižmúrením oboch očí, zalepením uší a so zlomenými prstami na rukách aj nohách slabučký priemer, ale to naozaj iba z ľútosti. 50/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemně zábavná, koukatelná, avšak né záchvat vyvolávající komedie. Rogen opět dobrý, ale příjde mi to jako zatím jeho nejslabší role v porovnání s Travičkou zelenou, Zbouchnutou, Apokalypsou v Hollywoodu a jiné. Dá se doporučit, ale je to spíše oddechovka, při které se budete více usmívat než smát. 60% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Miestami (zámerne) otravné, miestami absurdné (snaha pritlačiť na komediálnu strunu). Predovšetkým však vizuálne zaujímavé, dobre zahrané a vo svojej podstate opäť film zo života, o hodnotách manželského spolužitia. Apatow je len jeden (KOMICI), Smith je len jeden (CLERKS), Goldberg je len jeden (PINEAPPLE EXPRESS). A Stoller je v tesnom závese... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Během natáčení snímku byla závislost Zaca Efrona na kokainu na takové úrovni, že o ní věděl celý filmový štáb. Zac byl navíc problémový a několikrát se stalo, že na plac vůbec nedorazil. (Zdroj: super.cz) (peiton)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to od dubna do května 2013. (rafix)
  • Prísaha, ktorú skladali členovia bratstva, je prísahou jedného skutočného bratstva menom Sigma Nu. (beso74)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama