Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (CinemArt)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (556)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen opätovne potvrdil, že je špecialista na najtrápnejšie fóry na zemeguli. Zdá sa, ale že má svojich fanúšikov, ktoré sa vedia naladiť na jeho "intelektuálnu" dĺžku. Hovna, chcanky, grcky, kondómy, to je fakt neskutočne novátorská téma, to by sa nejeden popukal. O čo horšie, Efron ho herecký ešte dokonca podliezol. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle už tu bylo a kolikrát tu ještě asi bude... Vždyť vzpomeňme Samuela Lee Jacksona coby nerudného poldu a hlavně souseda v Domu na špatné adrese... Ač nebyl námět zrovna nejoriginálnější, přeci jen se dle mého ze souboje mladého páru s miminem (nepřející si večer nic jiného aby potomek usnul a měli trochu času na sebe) a studentíků (pro které každý večer byl začátkem neskutečné kalby) dalo hodně vytřískat. No nestalo se tak a vtip jsem tam skoro nenašel. Zato tam byl přehršel píchání, dojení, penisů atd... (pardon ale cituji). Nejsem žádná citlivka, ale skoro tam toho bylo na jednoho moc. Nevím jestli se Stoller zrovna nestal čerstvě otcem a potřeboval si filmem dokázat, že se nic nezměnilo. A že pokud ano, je to tak prostě lepší. Skoro bych hádal že jo. ---- Ano, život s dětma je mejdan. Ten nejlepší a nejhustší jaký si vůbec dokážete představit. Graduje od nejfantastičtějších euforií a štěstí po nejhorší strachy a břichaboly... Ale o tomto poznání by se dal rozhodně natočit mnohem lepší film, než byl tento.... Jedna čárka. * ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

A je to prostě prdel. Kopačky už Stoller nepřekoná nikdy, protože tak skvěle vysoustružené scénáře nerostou na stromech, ale Sousedi jsou rozhodně fajn komedie. Nejvíc mě bavila scéna z párty kde Rose Byrne identifikovala, kdo mrdá s kym a kdo chce koho mrdat a kam tudíž vrazit klín. A pak samozřejmě "dojící" scéna. Ta byla fakt příjemně over the top. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Setha Rogena mám ako komika veľmi rád, sedí mi jeho štýl aj celkový herecký prejav. Aj v tejto komédii si svoj herecký štandard udržal, len čo z toho, keď je scenár plochý, nezáživný, bez fantázie a bez nápadu? To sa potom ťažko predvádzajú gagy a rôzne komické skeče, keď vlastne v scenári ani neexistujú. Netvrdím, pár zábavných vecí by sa tu našlo, ako napr. dojenie alebo scénka s airbagmi. Od Rogena však čakám viac, toto bolo veľké sklamanie. S prižmúrením oboch očí, zalepením uší a so zlomenými prstami na rukách aj nohách slabučký priemer, ale to naozaj iba z ľútosti. 50/100 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud se do mého okolí nastěhují hlučně pařící vysokoškoláci, tak budu týden soustředěně trpět, ale pak se to stane. Comicsovsky se rozčílím, což znamená, že vyrostu a zezelenám, několika vystřelenými pavoučími vlákny se přenesu k sousedům, kde jim obřím kladivem zatluču kryptonit do hlav tak hluboko, že nerozeznají Delta Psí Beta od Gama Fí Zeta a to bude jejich konec. Mac s Kelly zvolili pro svůj boj mnohem tradičnější zbraně a nutno uznat, že to, kromě bitky současného a bývalého nadsamce, nestálo za nic. Ale trapných exhibic tam bylo tolik, že hodně vlídné oko by v tom mohlo spatřit i tu proklamovanou komedii, ale já na ni čekal marně. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • V Austrálii a Veľkej Británii bol film uvedený pod názvom Bad Neighbours, aby sa predišlo k zámene s austrálskym televíznym seriálom Neighbours (1985). (beso74)
  • Prísaha, ktorú skladali členovia bratstva, je prísahou jedného skutočného bratstva menom Sigma Nu. (beso74)
  • Zac Efron (Teddy) si počas zápasu s Daveom Francom (Pete) zlomil ruku. Scenáristi a producenti začali panikáriť a plánovať, ako zakomponovať zlomenú ruku do scenára a ako to zmení rozpočet. (jedenzdvoch)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama