Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (CinemArt)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (557)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tvrdá sousedská válka kde mě hodně překvapil Zac Efron. Je to v podstatě typická bláznivá americká komedie, která ale nepůsobí v celku až tak "light", nýbrž trochu zvláštním a až maniakálním dojmem. Pořád mi dělá problém přebrat si ten dojem v hlavě a říct jednoznačně ano/ne. Tak jako tak je to rozhodně další Rogenův zásah přímo do černého - strategicky vzato velmi dobrá myšlenka, precizně natočená. Výsledek: přes $250m celosvětově. A 73% z rottenů mi v tomhle případě padne víc než hodnocení zde. Jestli se kdy dostanu ke druhý projekci, tuším že bych možná zvýšil na 4*. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších zklamání tohoto roku. Všechny nejlepší scény jsme viděli v upoutávce a zbytek filmu je kombinace trapnosti a nepovedených vtípků. Seth Rogen a Rose Byrne jsou navíc velmi nesourodý pár, Zacu Efronovi ta role celkem sedla. Rose by neměla ztrácet čas s takovými blbostmi, to raději mohla natočit šestou sérii Damages... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Z tohodle se klidně mohl stát časem kult ve stylu Superbad. Bohužel někomu jakoby po 30 minutách došly nápady a přišlo na řadu povinné moralizování. Některé scény jsou skvělé (kondom, De Niro párty), některé (hlavně dialogy mezi Macem a Kelly) dost o ničem. Určitě bych se nejedná o nějakou bitvu o ulici. Užil jsem si každou Efronovu scénu. Od určitého momentu to prostě chtělo více pařit a méně polemizovat o smyslu života. 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $150,157,400Tržby Celosvetovo $270,590,572Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,279,455 //počet predaných kusov 549,856Tržby za predaj DVD v USA $16,225,170 //počet predaných kusov 1,040,586║ len ďalšia americká trapošina a ja že keď to malo úspech tak to bude príjemná oddychovka, ani náhodou, prízemný humor a hromada vývarovosti /20%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

A je to prostě prdel. Kopačky už Stoller nepřekoná nikdy, protože tak skvěle vysoustružené scénáře nerostou na stromech, ale Sousedi jsou rozhodně fajn komedie. Nejvíc mě bavila scéna z párty kde Rose Byrne identifikovala, kdo mrdá s kym a kdo chce koho mrdat a kam tudíž vrazit klín. A pak samozřejmě "dojící" scéna. Ta byla fakt příjemně over the top. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Pôvodne mal byť film o tom, ako Mac (Seth Rogen) spolu s priateľmi bojuje proti bratstvu. Po tom, ako si scenár prečítala Rogenova manželka, navrhla, aby pozmenili scenár a dopísali do neho namiesto priateľov manželku, pretože si nevedela predstaviť, prečo by Macovi mali pomáhať práve priatelia. (jedenzdvoch)
  • Prísaha, ktorú skladali členovia bratstva, je prísahou jedného skutočného bratstva menom Sigma Nu. (beso74)
  • Peta (Dave Franco) ve filmu studuje psychologii, stejně jako jeho představitel, který psychologii studoval na univerzitě. (AlfaNumerO)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama