Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ohořelém autě v opuštěné budově bylo nalezeno tělo policejního důstojníka. Na místě činu bylo nalezeno také větší množství drog. Součástí speciálního vyšetřovacího týmu, vytvořeného za účelem vyřešení této vraždy, jsou i prchlivý detektiv Sung Bum (Uhm Tae Woong), který zavražděného policistu znal osobně, a nováček Ho Ryong (Joo Won), který je specialistou na profilování zločinců a na celém případu má osobní zájem. Jak vyšetřování pokračuje, případ se komplikuje, mrtvých přibývá a stopy ukazují, že je v tom zapleten někdo ze speciálního vyšetřovacího týmu. (Moiraine)

(více)

Recenze (5)

Fr 

všechny recenze uživatele

PŘÍPAD ZAVRAŽDĚNÉHO POLICISTY - ZVLÁŠTNÍ VYŠETŘOVACÍ TÝM.… /// Korejskej vtip a upálení policajta úvodem rozjížděj krimi, která má tempo… ale později začnete myslet na to, že takovýhle vyšetřování s ,,krtkem“ v zádech vlastně dávno znáte. Když se k tomu přidá pár kreténštin, množství postav na úkor charakterů, akce ne akční, ale krimi a míra vynalézavosti akorát v počtu mrtvejch, uklidníte se a v klidu, bez emocí, tuhle korejskou průměrnost dokoukáte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dlouho jsem neviděl pořádnou přestřelku v autě. 2.) Miluju příběhy, kde se kombinuje a kombinuje, až z toho... 3.) Thx za titule ,,LAnGI“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tradiční hezký korejský vizuál je samozřejmostí, ale ten bordel v průběhu filmu je pro Evropana nesnesitelný. Spousta postav, spousta zvratů, ale ani jeden mě nijak vyloženě nešokoval, spíše jsem si řekl" Hm fajn". Krve poskrovnu, akce minimum a tempo poměrně rozvlačné, ale přestřelka v autě si určitě zaslouží chválu, ale na tom se shodneme všichni. Moc nebavilo. 50% ()

Reklama

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Až příliš mnoho zvratů, ať už těch menších či větších, na to, aby se jednalo o průměrný snímek, a ani nijak promyšlené na to, aby se jednalo o nadprůměrný snímek. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka detektivka v ktorej sa riesi smrt policajta. Dost ma bavila prva komedialna polovica a ak by bol cely film tak zabavny, tak by som dal 4*. Bohuzial v druhej polovici sa humor vytrati a rozuzlenie pribehu je extremne prekombinovane az mi zacalo byt jedno, kto za tym vsetkym stoji. A ze je to môj oblubeny herec a inak velky sympatak, ma tiez dvakrat nepotesilo. Film ponuka sem tam aj trochu akcie, ktora je kvalitne prevedena, ale trochu rušivo pôsobi rucna rozhegana kamera. Ale strih je v pohode, takze je vsetko prehladne. Vysledkom je tuctovy standard na jedno pozretie. 5/10. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle není můj oblíbený žánr. I přesto mě to celkem dost bavilo. Je to příjemná kriminálka, která se nebojí krve a v rámci osvědčených schémat pěkně ubíhá. Škoda jen, že to ke konci bylo trochu předvídatelné. Ale za tu přestřelku v autě jim budiž odpuštěno, protože ta se mi hodně líbila (i když o její reálnosti mám své pochyby:)). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama