Reklama

Reklama

Šéf společnosti Gary Oldman vydíráním přinutí Liama Hemswortha stát se špiónem v konkurenční firmě. Adam Cassidy je vynikající vývojář moderních technologií, který pracuje pro společnost Nicholase Wyatta. Poté, co bez povolení použije firemní kreditku a na večírku s přáteli utratí čtyřicet tisíc dolarů, začne Wyatt Adama vydírat, aby začal pro jeho korporaci pracovat jako špion, jinak ho okamžitě udá za krádež peněz. Nutí Adama, aby pronikl do firmy Jocka Goddarda, což je jeho hlavní konkurent, který ho v minulosti podvedl. Chce, aby Adam ukradl prototyp vynikajícího smartphonu, jenž by mu mohl přinést zisk miliardy dolarů. Adam tak rozehrává hru, která se mu brzy vymkne z rukou. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer

Recenze (224)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Dobrá libovka! Skvěle natočený thriller, který prakticky postrádal nějaké obrovské chyby. Už u obsazení jsem se pozastavil, dal bych tomu přívlastek, velmi trefně vybrané postavy. Mladší verze Thora mi tam vůbec nevadila a krásná Amber jakbysmet. Příběh je taky velmi zajímavý, a to díky trochu viditelnější inspiraci ze sporu Apple vs. Samsung, tím ještě kredity filmu u mého hodnocení rostly. Strhující závěr mne přesvědčil, že si tento snímek zaslouží ohodnotit čtyřmi hvězdicemi. Hezkých 75%! ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Kniha je pecka jako svine, o tom zadna. Patri k mym oblibenym. Film sice zdaleka takovou peckou neni, ale diky obsazeni a svizne rezii me bavil. Neni treba se v tom nejak zbytecne babrat - proste kdyz film bez nejmesich problemu dokoukam do konce a to hned napoprve, je to pro me dobry film. Protoze picoviny do konce rozhodne nedokoukavam. Gary Oldman tady byl herecky nejlepsi. Amber malinko pribrala nebo se mi to zda? Kazdopadne porad je vyrazne sexy a ne, ze ne. Ze ji picha Johnny? To je zmrd! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO JEN OBCHOD, ADAME. VŠICHNI KRADOU A LŽOU. NENÍ ŽÁDNÉ DOBŘE NEBO ŠPATNĚ. JENOM VÝHRA A PROHRA.…“ /// Adam právě přestal snít svůj americkej sen. Má ale kliku, a z těch sraček na něj vykouklo štístko v podobě průmyslový špionáže. (takže vlastně může dál snít svůj americkej sen!) Řek bych, že zbytečně složitej – byť prachama vyvoněnej úvod. Jenže vono je to složitý furt. Místo aby se napínavě špiclovalo se kecá, kecá a kecá. A když se akce vyvrbí na píču – tak co myslíte?... Vohraný téma, navíc bez špetky chlapáckýho scénáře. Možná by stačilo napsat, že je to blbý. Film pro puberťáky, kteří věří, že provýst průmyslovou špionáž je ta nejjednodušší věc na světě, ke který navíc dostanete hezkou holku jako bonus. A že thriller je film, ve kterým vám všechno dodatečně vysvětlej u stolu. Taktéž fandové reklam na chlapecký těla nevyndaj ruku z trenek, páč Hemsworth… ale co vám budu vyprávět! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennej román, kterej napsal v roce 2004 Joseph Finder, jsem nečetl. 2.) Zrovna myslím na to, jestli je lepší skončit v base, nebo se nechat zabít. 3.) Můj hrdina je Alex Rider. 4.) Thx za titule ,,Sagittario“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Adam (Liam Hemsworth) má vždycky spoustu nápadů, a hlavně má kámoše, který je dokáže realizovat. Jejich angažmá u Wyatt corp. skončí fiaskem, když jsou samotným šéfem (Gary Oldman) vyhozeni na ulici. Na firemní kreditku si alespoň udělají pořádnou rozlučkovou párty. Jenže oč je lepší pařba, o to je horší probuzení. Wyatt si samozřejmě nenechá vše líbit, a Adamovi nabídne práci, kterou nemůže odmítnout (pokud nechce do konce života splácet dluhy). Nechat se zaměstnat u největšího Wyattova konkurenta Goddarda (Harrison Ford), a donášet Wyattovi veškeré novinky, které u Goddarda vytvoří... Tím, že jsem podobný blázen do technologií jako všichni zúčastnění, měl u mně film dost dobrou startovací pozici (a už se fakt těším na 3dps, navigaci po budovách, použitelné ohebné displeje). Díky tomu jsem dokázal překousnout - mně hodně nesympatického - Hemswortha, který zde překonává starého "one-face-mana" Orlanda Blooma. Ač byl Adam zrovna nahoře nebo dole, stále se tvářil úplně stejně (a to tak že nijak). Naštěstí to po herecké stránce dost slušně vyrovnávali staří pardálové Gary Oldman a Harrison Ford, a to hlavně v jedné ze závěrečných scén filmu. Celkově mne film ale dost bavil, a tak neváhám dát i o chlup lepší hodnocení než by si ve skutečnosti zasloužil... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film,na který jsem se těšil a který mě těžce zklamal.Hlavní hrdina mi připomněl Zoolandera,protože celý film používal výraz Magnum 1-6.Dialogy mezi přáteli a sexuálními partnery mi přišly klišoidní a celý děj pro mě postrádal napětí,neodvratně směřoval k jedinému možnému konci.Všechno završila srdceryvná romantická tečka,kdy hrdinova láska odpustí svému carissimo,že ji podrazil úplně ve všem,co řekl,nebo udělal,chyběla jen svatba.Jednu hvězdičku jsem udělil za "účes" Hanu Solovi. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv se film odehrává a byl převážně natáčen na Manhattanu, budova ve které sídlí Wyattova (Gary Oldman) korporace, se nachází ve Philadelphii a jmenuje se Comcast Center. Ve filmu ji poznáte podle velkého proskleného lobby. (singone)

Reklama

Reklama