Reklama

Reklama

Open Grave

  • Velká Británie Open Grave
Trailer 1

Muž sa prebudí v otvorenom hrobe plnom mŕtvych tiel. Postihla ho strata pamäti, a preto nevie, kto je, ako sa na toto desivé miesto dostal a či je vrahom tých obetí on sám alebo niekto iný. Zachráni ho tajomný muž a dostáva sa do domu plného cudzincov, ktorí taktiež trpia stratou pamäti. Pri odhaľovaní záhady, kto je vlastne vrahom, sa začína boj o život. (kubqo)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (132)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nejzmatenější horor roku, který občas působí, jako kdyby v něm chyběly celé scény. Ačkoli v závěru doposkládaná fabule není v základě úplně marná, scenáristé nadějný příběh bohužel naprosto nezvládli odvyprávět, takže se rádoby znepokojivé mystérium postupem času mění na nechtěně směšný chaos, ze kterého už od jistého momentu není možné odejít se zcela vztyčenou hlavou. Režijně bezzubé, herecky mdlé, scenáristicky nezvládnuté. Tady se toho pokazilo fakt hodně. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Horor, kde prakticky nevíte po celou dobu oč kráčí. Řekl bych, že postup režiséra byl trošku nelogický, a to ubírá hodnocení, i když by vůbec nemuselo. Myslím si, že by stačil zvolit trochu jiný postup děje a mohla to být celkem zajímavá podívaná. Na druhou stranu netvrdím, že to nebylo zajímavé. Po konci jsem trochu litovat, že nevyplula na povrch dřív ta apokalyptická stránka, to by pro mne vzrostly kredity. Jinak herecké výkony na úrovni béčkové typické usa tvorby, až na Sharlta Copleyho, ten pro je mně trochu výš. 60% celkově. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplný film, takže hodnocení od pěti do odpadu docela chápu. Začátek je určitě zajímavý a tajemný. Tento typ filmu, ve kterém se vše objasňuje v jeho průběhu, mám rád. Tady ovšem tvůrci úplně to objasňování nezvládli a druhá polovina je taková mírně chaotická, ne tak úderná, jak by bylo záhodno a závěr mohl být taky nápaditější. Nicméně pointa je solidní, škoda že nás k ní tvůrci nenasměrovali jiným, o něco lepším příběhem. Za mě slabší trojka. 55% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ne tak úplně klasická zombie apokalypsa. Naopak to bylo nápaditý hned od začátku, kdy se v domě objevila parta lidí, která nevěděla vůbec, která bije a postupně si vzpomínali, do toho dějová linka. No rozhodně se z toho dalo vyždímat o hodně víc a i když to nemělo hororovou atmosféru, tak na poklidnej večer to stačilo... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

U Gallegova Apolla 18 jsem 3x usnul a konec si nechal dovyprávět, u jeho dalšího filmu jsem usnul jenom jednou, pičo, ten kluk dělá pokroky.Předvídatelné, leč atmosferické dvd béčko, od kterého se nedočkáte ničeho většího, než sympatického konce a dokonalého Copleyho, kterého žeru čím dál víc.Jinak příběhově předvídatelné po 10 minutách filmu, fakt.50%. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama