Reklama

Reklama

Tři stárnoucí, neúspěšní komici se pokusí o velký návrat na scénu. Seženou si nové angažmá, kde je však čeká i nepřátelsky naladěná primadona souboru Carla Milová a zoufalý producent, který je přesvědčený, že představení skončí fiaskem. Zdá se, že jsou dva postarší herci Victor a Eddie odsouzeni k tomu, že budou po zbytek své skomírající kariéry dostávat v divadlech už jen zcela zanedbatelné role. Jednoho dne se však doslechnou, že jistá umělecká agentura hledá tři účinkující pro zájezdovou inscenaci, a rozhodnou se, že je čas pro velký návrat na scénu. Přesvědčí producenta hry Shapirna a přijmou angažmá za snížený honorář. Následně přiberou do party také temperamentního George, ačkoli je náladový, potrhlý a na jevišti už dlouho nestál. Když se k tomu přidá ještě nepřátelsky naladěná primadona souboru, profesionální konkurenti a majitel agentury, který náhle zešílel a rafinovaně sabotuje představení, dá se očekávat, že o zábavu nebude nouze. (Cinemax)

(více)

Recenze (9)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Patrice Leconte už natočil řadu lepších snímků, ale ani Grands ducs pro mě nebyli žádným zklamáním. Snímek má tempo - hodně vysoko nastavené, které si zachovává celkem bez potíží, především, co se "skutečně" hereckých pasáží týče. Dějová linka není jinak odbytá. A když nic - zasloužilá trojice - Jean-Pierre Marielle, Philippe Noiret a Jean Rochefort - zklamat prostě nemůže. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....úplne nenápadná a pritom vynikajúca komédia....kde je dobrý scenár,herci,réžia - musí to byť super :) ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Z tria hlavních představitelů bylo cítit jak si příběh vysloveně užívají a společný scény Jean-Pierre Mariella, Philippe Noireta a Jean Rocheforta patří k největším klenotům filmu. I když jsou to všechno tři vyníkající herci, nešlo nevidět, že je společné scény neskutečně baví. Slabší scénář tady plně nahrazuje hvězdné herecké trio, které dokáže mnoho scén výsostně zhumorovat. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Patrice Leconte /Tango, Divka na Moste/ natocil sympaticky francuzsky film o partii komikov, ktori so svojou komediou chodia po Francuzsku a predstavuju sa verejnosti. Najlepsi je tuna asi Noiret /Tango/, ktory tento film pekne taha. 83 % ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama