Reklama

Reklama

Recenze (12)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Inač slabučké.Horor to určite nie je,lebo žiadny vyvražďovák ani nič podobné sa tu hľadá márne.Film postupuje svojou kľudnou cestou s pár atmosferickými momentami ale celkovo ich tam veľa nebolo.Tie jej vízie boli dobre spracované aj po kamerovej stránke to bolo na dobrej úrovni.A ta koncová pointa ma potešila,lebo som to nečakal.Film si udržuje tajomnosť,lebo neviete či hlavná hrdinka je šibnutá a všetko sa jej to zdá alebo zabíja jej matka alebo je to celkom inač.Ale celkové spracovanie a veľmi lacný dojem s tohoto filmu robí ľahkú jednohubku,bez krvavejších scén a so zlými a nesympatickými hercami. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No síce to nebol horor, pred ktorým by som kľačal, ale v poslednej dobe vychádzajú také sračky, že ocením aj toto. Takže som sa dozvedel, že "Mara" je mytologická bytosť, ktorá straší v snoch. Podobný problém má aj naša hlavná hrdinka Jenny, ktorej sa zjavuje prízrak jej psychotickej matky. A tak sa vyberie s priateľmi na chatu, kde sa to aspoň trochu rozkrvaví - ale aj to je lepšie ako nič. Hneď v úvode je jasné, že to ako jediná prežije, pretože rozpráva detektívovi celý príbeh. To mi ale nevadilo. Treba však počítať s tým, že je to zase jeden s hororov, v ktorom divák "nevie", či je cvok práve ona, alebo či tam vraždí niekto iný (napr. prízrak matky, že). To NEVIE som dal náročky do uvodzoviek, lebo celé je to predvídateľné jak hovado. No nič to. Na to, že sa jedná o nízkorozpočťák, je to nakrútené celkom pekne, vraždy sú ale dosť biedne (gore takpovediac nijaké). V druhej polovici to však minimálne po atmosferickej stránke celkom zafungovalo, okrem toho sa dočkáme obľúbenej hororovej erotiky a niekoľkých fajnových odhalených kozičiek (jupí). Najväčším plusom však pre mňa ostáva práve hlavná hrdinka, ktorá je tak krásna, že ma absolútne nezaujímal jej herecký výkon, rovnako ako biedne herecké výkony všetkých zúčastnených. Čiže mi to aspoň na ten priemer celkom postačuje. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, Bože, Bože...76 minut totální nudy, přísahám. Celý film se nic nedělo! Navíc ve filmu si zahrálo panoptikum zrůd, tedy 5 ošklivých neherců. Jeden megatlusťoch, jedna s pletí jako rašple, jeden s vyjeveným ksichtem, další tlustá bandaska a blbá psychopatická blondýna, co si myslí, že krasavice. Prostě HNUS, velebnosti! A já blbec tuhle sračku stahoval na BLU RAY! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Oddychový víkend v izolovanej lesnej chatke sa pre päticu mladých zmení na nočnú moru a to doslova; po tom ako tzv. prízrak začne prenasledovať hlavnú hrdinku... Zhodou okolností tu na podobnú tému bol približne pred rokom tiež švédsky horor "Marianne". Ten bol obdobne minimalistický, no celkovo zaujímavejší a prepracovanejší. Čo však našťastie neznamená, že by "Mara" nestála za pozornosť. Aj keď nesrší práve kvalitným spracovaním či intenzívnou strašidelnosťou, má svoju atmosféru a ako taký nenáročný, malý severský horor to viac-menej obstojí. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Dle názvu jsem očekával další film točící se kolem spankové paralýzy a že, o5 nabídne démonickou bytost Maru. Místo toho jsem dostal ukázkovou amatérskou nízkorozpočtovou sračku kde i zdánlivě přijatelných 76minut se dá jen stěží dokoukat. Prostě nuda jako prase. Snažil sebevíc abych na filmu našel byť jen jednu věc kterou bych mohl ocenit a udělil filmu aspoň tu jednu ušmudlanou hvězdu. Marně. Tahle Mara letí do odpadu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama