Reklama

Reklama

Chemical 12-D

Krátkometrážní / Horor / Drama
USA, 2010, 8 min

Hrají:

Bill Stoneking

Obsahy(1)

Michael Frank se snaží najít protilék ve světě plném zombies. Tento samotář odebírá z ulice nakažené a ve své sklepní laboratoři na nich dělá pokusy. Bohužel jsou zatím neúspěšné a všichni brzy umírají. Má už pěknou hromádku mrtvol na zahradě, ale to ho neodrazuje od dalšího výzkumu. Jenomže Michael tentokrát zajde příliš daleko. Neuvědomuje si totiž, že i nakažení mají svoje rodiny, kterým nejsou jejich blízcí lhostejní, a snaží se je proto zachránit. (Nivenx)

(více)

Recenze (4)

whack 

všechny recenze uživatele

Psy odchytávané na uliciach a posúvané vivisekčným laboratóriám – aká zvláštna paralela je tento film. Môj pes mi je členom rodiny tiež. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chemical 12-D je příjemným krátkometrážním snímkem, který vás nejen lehce zamrazí, ale i lehce rozesměje. Určitě jde o takové lehké pohlazení na duši všech příznivců zombie žánru. K vidění jsou zde docela slušné speciální efekty, nalíčení herců a samozřejmě nesmím opomenout i hudební doprovod. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

S tými zombie príbehmi to ide ale riadne z kopca. Viem, že sa tu niekto snažil o filozofickú úvahu a akýsi pseudomorálny podtext, ale takto mučivú žánrovku si diváci teda nezaslúžia. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Rozpočet filmu byl pouhcých 1 100 amerických dolarů. (Nivenx)

Reklama

Reklama