Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je halloweenská noc. Dům sesterstva je zaplaven duchy, zatímco matka domu se vydává na vražednou dráhu. (JasonCZ)

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Súhlas s Rišom ! Konečne sa SYFY odpútala od CGI srandičiek a prestrihla kábel niečim iným, aj keď neverím, že na dlho. Zbytok popísaný. Spokojnosť. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takový nemastný neslaný slasher. Od Syfy jsem čekal něco jiného, je sice pravda že tohle je něco s čím asi moc zkušeností nemají, ale já se spíše těšil na nějaký zběsilejší bubáky. Nicméně jsem dostal takovou chytřejší duchařinu která sice nevyděsí ale ani moc nenudí. Škoda že tvůrci víc nepřitlačily na pilu. Ale jsou tu i věci které od Syfy čekat, špatný herci a takový sem tam až amatérský look. Co mi nejvíce vadilo byl konec kterej byl prostě debilní. Lehký podprůměr. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nehľadať spojitosť s American Horror Story, jedná sa o typickú teenagerskú haunted-house horror vyvražďovačku o študentoch, ktorí sú postupne likvidovaní vraždiacimi duchmi v prekliatom internáte. Príbeh podľa očakávania stokrát videný a herečky ma zaujali viac vzhľadom ako herectvom, no keď beriem do úvahy, že je to lacné televízne béčko od Syfy, od ktorého obvykle čakám megasračky, istá miera spokojnosti tu je. Určite jeden z tých lepších (ak nie najlepších) kúskov. Vizáž duchov v norme, gore dobré a je ho našťastie dostatok. Kto však doteraz nikdy nenarazil na poriadny "syfy-shit", asi 1-2 hviezdy uberie. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama