Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi David (Rhys Wakefield) a Teddy (Logan Miller) se dostanou na nejlepší párty roku. Přinesou si na ni s sebou jak své frustrace, tak velká očekávání, a ze začátku jde vše podle plánu. Po tři čtvrtě hodině se ale díky zásahu shůry vše změní a účastníci párty najednou mají kolem sebe „plus jednoho" - sebe sama. David s Teddym se tak ocitnou ve víru chaosu, který má otestovat nejenom jejich přátelství, ale i schopnost přežít. (Ownerko)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Môže byť! Presne takýto druh sci-fi mám rád, aj keď radšej z trochu vážnejšieho prostredia ako z nejakej teenage party. Námetovo však veľmi príjemné prekvapenie a v podstate aj celkom originálne, aj keď vo svojej podstate mi to pripomínalo film Coherence (taktiež vyprodukovaný v roku 2013). Ale najviac zo všetkého sa mi páčil ten psychologický rozmer premýšľania tých originálov po "rozdvojení". *SPOILER* Nie, teraz nemyslím tie bezhlavé jatky niektorých jedincov, ale skôr to ako David dokázal z tejto situácie svojou vypočítavosťou vyťažiť maximum. Škoda, že ostatné originály to zobrali tak ľahkovážne, mohlo to byť ešte oveľa lepšie. Obrovský potenciál zostal nenaplnený s viacerými rezervami. Ale aj tak super, isto lepšie ako tých 52% v hodnotení. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Teen párty film, kterej nerušil žádnejma hovadskejma dialogama a prostě jenom plynul. Do tý doby než na řadu přišlo to velký sci-fi. S tim totiž začal přicházet i trošku chaos. Že se začali objevovat a mizet jejich kopie z jiný dimenze a zřejmě? se snažili nahradit jejich místo. Očekávání obrovský, co se vlastně bude dít až na sebe všichni narazej. No bohužel nic extra překvapujícího. Takže jsem vlastně ani nepřišel na to, jaká měla bejt pointa, podle mýho totiž vůbec žádná. Jedinej kdo na tom vydělal, tak byl hlavní hrdina, kterej jako první přišel na to, jak to celý funguje a za to já mu můžu dát +1, ale to je tak všechno. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Velmi podivný příběh s ještě podivnějšími herci. Rhys Wakefield je opravdu nesympatický to člověk, na psychopata v Očistě dobrá věc, ale tady? Špatný tah tvůrců. Jaksi mi unikla pointa celého filmu, bohužel nebyla, ani na konci, vysvětlena. Nedává to moc smysl, a tak už si radši nebudu lámat hlavu a jen odevzdán svých 20%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že v rámci zápletky velmi nápadité a skvěle ukočírované. Jen kdyby ten hlavní hrdina nebyl tak neskutečně nepříjemný nesympatický šulin... Skvělý vedlejší dějový narcistní motiv. Škoda, že tvůrci neměli ty koule dotáhnout jej do konce, případně jej více rozvést. Příběhy, kde zlo vyhrává nad dobrem, jsou vždycky fajn. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, některé části taky, ale jako celek... Nic moc. Sice to má občas něco, do sebe, ale spíš to nudí než aby to bavilo. A v tom je právě ten největší problém. Pak mám ještě rozporuplné pocity z konce, nemůžu říct, jestli je povedený nebo zmršený. Ale co už, aspoň to má sympatické postavy. 2* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě. (Cheeker)

Reklama

Reklama