Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mathilde, Jean-Claude a jejich syn César se chystají na víkend k nejlepším přátelům Lucii a Maxovi, kteří si právě postavili nový přepychový dům. Na cestě autem ale omylem vyslechnou rozhovor, ve kterém se o nich přátelé nevyjadřují právě nejlépe. Přesto dojedou do cíle a v domě začnou provádět nejrůznější naschvály... (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Smutné je, že nejvtipnější částí byl pohřeb křečka Rockyho. Jinak na tomto filmu, který bych neoznačil za komedii, byly nejlepší brambůrky, které jsem k tomu chroupal. Tak nějak jsem pořád doufal, že třeba přijde nějaký zvrat, nebo se něco stane, ale to bych se dříve dočkal stařecké demence. Pro mě to byla taková nuda, že jsem rád, že si nekoušu nehty, protože to bych si je nejspíše ohlodal až k zápěstí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Mluvme radši o hajzlech, ty maj větší hloubku !!" ;) Jistě budu příště dávat větší pozor, až se v dalším filmu objeví podobná hláška, která by s sebou nesla starou známou pravdu i velmi dobře skryté varování před věcmi nadcházejícími..;) Samotná primární myšlenka příběhu se mi zdála opravdu zajímavá, a já jsem tak naprosto naivně očekával typicky francouzskou crazy komedii, u níž bych se během všedního večera nevšedně pobavil !! Leč chyba lávky.. Dostal jsem pouze naprosto odpudivou francouzskou zdechlinu, která nenabízí naprosto nic, vtip, atmosféru, oslovující příběh, prostě zhola nic, kvůli čemu by si jeden deset minut po závěrečných titulcích pamatoval něco jiného, než svůj vztek, že promrhal hodinu a půl svého života u filmu, který je tak nudný a trapný, až si možná ani nevšimnete, jak nesympatičtí herci se v něm zoufale pokoušejí hrát !! Jeden z nejhorších francouzských filmů všech dob, u něhož se zasmějete snad jednou jedinkrát.. ()

Reklama

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Priateľstvo je asi fakt nad všetko, i nad snahu o vytvorenie dobrého filmu bez zbytočných klišé, pátosu a zdanlivo veľkých predhovorov. Rambaldi v prvej polovici rozdal karty pomerne sľubne, aby v závere nepochopiteľne všetko obrátil a namiesto úsmevnej satiry na tému pokrytectva sa pokúšal vytvoriť film pre celú rodinu na tému "priateľstvo nad všetko". Film o niečom a zároveň o ničom, ktorý ani jednu z línii filmu nedotiahne úplne do konca. 2*- ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu docela ušla sem tam i vtipná scéna,rodina která přijede ke svým přátelům na delší návštěvu zjistí že se nemají moc rádi tak si začnou dělat naschvály a do toho se přidá i zvířecí příslušník rodiny docela vtipná lama,ale druhá polovina filmu začiná nudit,ubývá vtipných scén a celkově to ztrácí na zajímavosti. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Cíl byl jasný. Vydržet až do konce a nehodnotit před závěřečnými titulky (čímž bych rád pro příště vyzval zdejších min deset uživatelů hodnotících po deseti minutách). Podařilo se, a tak s lítostí konstatuji filmový propadák pyšnící se titulem "nůůďo" letošního roku. Naprosto mrtvý příběh, nevýrazné obsazení bez špetky výjimečnosti. Zůstává tak jediná hvězda a to za odkaz na Rockyho , včetně Contiho závěrečně pianovky.... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama