Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Američan se snaží v Indonésii vypátrat teroristy. Jelikož mu to ale činí značné problémy, spojí se s muslimským policistou. Oba se vydávají po stopách teroristické buňky. (wohna)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom je paradoxne najlepším hercom Mickey R., nemôže odo mňa dostať viac než 2 hviezdy a ešte aj tak mám dojem, že som to prehnal a prižmúril priveľa očí. Stret kultúr je v tomto filme... nie je tu žiadny stret ani kultúr ani ničoho, len také náznaky. A pritom som mal dojem, že práve na tom majú byť podobné filmy postavené. Všetko ostatné ale ide podľa šablóny akčného filmu tretej televíznej kategórie. Mariňák a indonézsky policajt zachraňujú princeznú a popritom sa deje kopa zbytočných vecí, ktoré vôbec nie sú dôležité ani zaujímavé, ale nejakým záhadným spôsobom je z nich vytvorený celý film. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Na ty všechny popisky žánrů, kterým se tady film honosí určitě nedošlo. Nebo možná od každého trochu, ale to nejdůležitější - akce, chyběla ve větší míře. Přišlo mi vše takové nemastné, neslané. V Kellanovi Luztovi vidím docela potenciál, za to v ostatních hercích už moc ne. Film na jedno shlédnutí hodnotím na 35% - dvě hvězdy. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

V Indonéském hlavním městě dojde k výbuchu, při němž je zabita sultánova dcera. Při vyšetřování vyjde najevo, že u výbuchu byl i mladý Američan, který je podezřelý z účasti u bombových útoků v jiných městech. Vyšetřovatel Hashim ale zjistí, že mladý Jake Wilde je americký agent, který pátrá po pachateli bombových útoků po celém světě... Mno, někdy by se mi hodilo mít půlky hvězdiček, protože toto je tak dokonale průměrný film, že by mu 2 a půl hvězdičky zcela padlo. Během celého filmu jsem se sice nenudil, nicméně ani nijak extra nebavil, příběh byl takový obyčejný a herecké obsazení taktéž. Vyšetřování ústřední dvojice bylo takové nijaké (vždy když bylo třeba, tak na něco přišli náhodou nebo jim někdo něco prozradil), a "chemie" mezi nimi taky nijak nefungovala. Ani Mickey Rourke jako hlavní záporák mne nijak zvlášť neoslovil. Prostě jak říkám, takový průměrný film, ideální do autobusu na dvouhodinovou cestu - neurazí, zabaví... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Krásnej Kellan Lutz dokáže dokonale zesrat pocit z každýho filmu. A i když se mi nezdálo tak jako některým tady, že by ten film byl až tak hrozně nudnej a natahovanej, tak tenhle (ne) akční hrdina to celý zabil a fakt nechápu co chce takovej chcípák pohledávat v Expendables. Jinak Rourke zahrál v pohodě a je hlavním kladem. Jinak to blbost je to netvrdím, že ne, ale občas nějaká akce ušla a prostředí bylo celkem solidní za mě 30% ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Velmi dobre akcni B-cko:-); hned se mi vybavila nostalgie po dobrych akcnich B-ckach z 90.let ( nebo mozna dokonce z 80.let)...takovato byvala mela. Dej takoveho typu filmu nema smysl moc resit, byla vetsinou jednoduchy a plochy. A je to snad i dobre, protoze u takovych to filmu se ani myslet nema;-) Tady navic bylo docela dost akce a dokonce i hlasky pobavily:-) Jak tupy American k prozreni dosel...v prostredi atraktivni Indonesie. Hlavni hrdina je sice trosku hloupoucky, ale zato odhodlani ma na rozdavani. Mistni policajt je drsnak jak se patri a na triky neskoci:-) A zapornak?! Krasavec v kazdem smeru- Mickey uz sice svudniky hrat nemuze, ale gangsteri mu jdou uzasne:-) Tady davam za vykon Mickeyho jeste o hvezdicku na vrh. Celkem 3*; poctive B-cko se vsim co k tomu patri a tak to ma byt! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo zejména na ostrově Jáva a v Indonésii. (wohna)
  • Malú rolu teroristu si zahral Slovák Matej Beňuška. (leeloo88)

Reklama

Reklama