Reklama

Reklama

Little Quentin

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy
Nizozemsko, 2010, 10 min

Recenze (6)

Davies182 

všechny recenze uživatele

V tomto animovaném, poměrně těžkém noirovém roadtripu s (nejen) obézním králíkem Rogersem, jedním klaunem a kosmonautem je toho z Pixaru mnohem více, než by se mohlo na první pohled zdát... ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

„Takhle nějak a někdy“ se rodila i má (celoživotní) láska k pohyblivým obrázkům. Pádný důkaz toho, že „velký“ příběh se dá rozehrát i na malém (časovém) prostoru s omezenými prostředky. Závěrečná pointa je potom pověstnou třešínkou na dortu. (Nejen) dětská fantazie a představivost nezná hranic. Díkybohu za to. P.s. pustil jsem si to třikrát po sobě . To myslím hovoří za vše. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Animace se mi hodně líbila, stejně jako noirová atmosféra pořádně temné detektivky. Nevím, co si mám myslet o tom twistu, protože mi to úplně nesedělo, ale jedná se o docela dobrý nápad, hlavně vzhledem k tomu, jak to pak pokračuje. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

To, čo spočiatku pôsobí ako štýlovo animovaná a neuveriteľne atmosférická pocta kriminálnemu žánru s kopou bizarných hrdinov, po nečakanej pointe prerastá na novú úroveň rozprávačskej geniality. Takto nejako by vyzeralo Toy Story, keby nemalo rodinné hodnoty. "Malý Tarantino" ma pohladil na duši. (10/10) ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Po veľmi, veľmi veľmi dlhej dobe som sa pristihol ako spomínam na svoje detské úniky do sveta fantázie. Little Quentin je dôkazom, že za skvelým príbehom netreba zachádzať do neznámych sfér. Stačí aj obyčajná, nespočetnekrát obohraná téma, šikovná pointa a hlavne chuť vzkriesiť v sebe troška toho zabudnutého detského citu. Podobne ako vznikajú hviezdy v hmlovinách rodia sa aj svety v detských hlavách. Že až moc fantazírujem? Tak to som rád. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Moc se mi zamlouvala stylová hudba skloubená se stylovou animací, a ten překvapivý zvrat mě vážně usadil... závěr nemohl dopadnout typičtěji, přičemž oceňuji, v jakém duchu vyzní. 5* ()

Reklama

Reklama