Reklama

Reklama

The Captured Bird

všechny plakáty
Krátkometrážní / Fantasy / Horor
Kanada, 2012, 8 min

Obsahy(1)

Krátký, hororový příběh o dívce, která je zavedena na zvláštní místo, kde se stává svědkem zrození děsivých stvoření, která rozhodnou o jejím osudu. (hhannie)

Recenze (11)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Rákosníček má mlhu, která by se dala krájet, Captured Bird zas atmosféru, kterou nepronikne ani katana z damascenské oceli. Když se k tomu přidá skvostná kamera a výtvarné řešení, je zaděláno na extrémně dobrej kraťas, kterým tahle záležitost o malé holčičce a černý kapalině, které ta z Promethea nesahá po kotníky, podle mě je. PS: Hannie, vážně takovej spoiler v obsahu? (o; PPS: informace na profilu filmu neuvedené -> režie & scénář: Jovanka Vuckovic, hudba: Redeemer, hraje: Skyler Wexler. + se na tom producentsky podílel polobůh současné fantasy del Toro. PPPS: Hannie, na oficiální sinopse slizí raněný slimák, tam se také dají občas najít pěkné perly (o=´ ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně vymazlenej kraťas. Vizuální nářez. Skvělá kamera, hutná atmosféra podporovaná echt hudbou a přesvědčivý výkon hlavní hrdinky. Fakt epesní záležitost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu zvláštní fantasy short s hororovou příchutí – nebo lépe řečeno náznaky. Na jednu stranu se mi vážně líbí práce s kamerou a doprovodným zvukem, ale ten závěr to celé „ZABIL“. Docela promarněná šance Jovanky Vuckovic, alespoň částečně prorazit mezi režiséry. Pokud však stále hodlá točit jen krátkometrážní snímky, tak budiž. Pro příště to chce zapracovat na příběhu, atmosféře a především napětí. 50% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Už v Antiviral mi Karim Hussain ukázala, že s kamerou umí a zde to potvrzuje. Vizuální paráda a moc hezkým prostředím a zpracováním. Jediné, co tento kraťas trochu kazí je holčička, která působí vcelku nevěrohodně. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čumieť 7 minút na vzorovo krásne, priam až časopisové dievčatko, ako sa fláka po okolí a po tajuplnom dome, pre mňa nieje nič strašidelným a atmosférickým. Nič na tom nezmenia ani tie zvláštne príšerky. Kraťas kosť a koža. ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Čistě reakce na Tom_Lachtan: Jakýpak spoiler? V oficiálním popisu je to napsané v podstatě stejně.. ;) PS: :))) Povedeme si tu snad nyní "PS" konverzaci? (: ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* tento hororovitej kraťas opravdu vyniká vytříbeným stylem a hutnou atmosférou, ale k čemu to je, když tu jde jen o ni a bez žádného příběhu. Za mě jen 3 hvězdy a zkouknul jsem to v HD kvalitě tady [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: X /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Taková hororová pohádka pro děti, kterým chcete ukázat, co se stane, když budou odbíhat od rodičů. Nic jiného si pod tím opravdu neumím představit. Atmosféra žádná, horor už vůbec ne, navíc strašně zdlouhavé scény. Snad jediné, co musím opravdu pochválit je grafické zpracování, to se opravdu povedlo. Jinak celkově film úplně o ničem, pointu jsem v něm nenašla, závěr jsem nepochopila. ()

Reklama

Reklama