Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vincent (Richard Bohringer) má obdivuhodné povolanie. Je akrobatickým pilotom. Ak máte pevné nervy vo vzduchu, ešte neznamená, že na zemi sa nimi môžete pochváliť tiež. Je výročie svadby, ale pre Vincenta má trpkú príchuť. Objaví totiž neveru svojej ženy a svoje pevné nervy celkom stratí. Vyprevadí svoju ženu aj s milencom na onen svet a končí vo väzení. Po prepustení sa mu ozýva sudca (Philippe Noiret) so žiadosťou, aby pomohol jeho synovcovi. Vincent už je jednoducho na vraždy neverných žien expert... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (65)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne prijemny prekvapeni, tohle bych od francouzu necekal. Komedie, ktera je vetsinu casu spis roadmovie, sprostejma slovama se tu nesetri, neustale se rozebiraj zensky a vztahy a cely je to ladeny strasne cernohumorne. Proste paradni dialogy a obcas fakt genialni hlasky, navic v podani trech dokonalejch hercu Noireta, Bohringera a Lhermittea, ktery fakt nemaj chybu. K tomu slusna stopaz 80 minut a vysledkem jsou hodne dobry 4*. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Marii, Alici, provždy....... Jo být pilotem a ještě k tomu uspokojeným pilotem, to je paráda. Jen lehce naštvat svého šéfa a už se letí. Jen kdyby ty ženy tolik nezlobily. CITÁT - Cítím tu sperma.......... Okolo šestnácté minuty jsem to musel chvilku vypnout a vybrečet se smíchy na podlaze. To, co udělal Vincent bylo sice očekávané, ale hudba kolem té situace mě dostala. To je paráda. CITÁT - Miluju tě má lásko!!......Ale nelekejte se až potkáte berušku bez teček, to je teprve začátek. CITÁT - Chceme zabít jen ty, kteří nás nasírají......... A další "veselá" scéna a další a další - no já se chlámal jak malej. CITÁT - Dáte si bonbon?.......... Film má perfektní dialogy. Ty dělal a zpracoval Patrick Dewolf. CITÁT - Lékaři bez hranic, sestřičky bez kalhotek....... Ženy? Troufáte si jít pěšky tři patra? A co vy, muži? Troufáte si tento film dokoukat? Film sice trochu "poškozuje" ženy jako takové, ale zároveň z mužů pěkný kur*y. Myslím, že oboje pohlaví si z filmu odnese silné a pravdivé myšlenky a nebo obráceně. CITÁT - Je třeba hru dohrát........ Poznali jste se v tomto příběhu? Logicky, ne? ()

Reklama

Zazie 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne protiženský film, i když se to na první pohled může zdát. Naopak, z toho filmu na mě čišela absolutní pohoda, a to se tam pořád mluví o zabíjení. Původně jsem nevěděla, do čeho jdu, ten disk mi padl do ruky náhodou. Jen jsem si říkala, že film, ve kterém hraje Philippe Noiret, nemůže být špatný. A byl to pěkný nářez. Vlastně svižně odsýpající road (a částečně air) movie s charismatickou hlavní mužskou trojkou v čele se zmíněným P. Noiretem ("Lékaři bez hranic - sestřičky bez kalhotek.") a pár skvělými epizodními postavami ("Nechcete mi udělat dítě? Mám dnes ovulační den.") 88 minut je málo, dám si to znovu! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Nechceme přece zabít všechny ženy na světě. Jen ty, co nás nasírají..." Skvělý film, ale nemyslím si, že by byl nějak silně protiženský, vůbec ne. Podle mě si z něho může "to svoje" odnést úplně každý, muž nebo žena. Parádně sehraná ústřední trojka Noiret-Bohringer-Lhermitte vás zkrátka vezme na hodinku a půl dlouhý výlet, který je plný humoru a neskutečných hlášek (v českém znění navíc výborně přeložených Jiřím Dědečkem, stejně jako v případě Blbce k večeři, například), ale dovede i zvážnět (naprosto úžasná část s postavou Jeana Rocheforta) a přitom nemoralizovat a nebýt zbytečně sentimentální. Zase jednou pět čistých hvězd, tady není co řešit. ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení není ovlivněno ani tak tím, že jsem žena. Navíc mi to neuctivé a ponižující vůči ženským vůbec nepřipadalo. To, co nutí v této komedii muže zabíjet je totiž láska a především žárlivost. A dámy jsou tu skutečné "formáty" - to jak zjevem, tak vystupováním. Možná jsou občas trochu "svině". Takže nechápu, proč by se měla ženská část diváků urážet, ani co je na tomto filmu antiženského.. Horší je to však s francouzským černým humorem. Ten mne opravdu nebavil. A to mám černý humor ráda. Fajn herci, ale jinak plácnutí do prázdna a vaření z vody... ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama