Reklama

Reklama

Kvantové probuzení - Pravda o roku 2012

(TV film)
  • Itálie Il Risveglio Quantico: Tutta La Verita’ Sul 2012
všechny plakáty
Dokumentární / Mysteriózní
Itálie, 2012, 45 min

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud se má materiálno přeměnit na duchovno, tak já rozhodně nejsem proti. Tedy alespoň si to myslím, neboť v nekonečném proudu pozitivní energie mi patrně řízek, hranolky i tatarka budou trochu chybět. Na druhou stranu si dovoluji vyjádřit přesvědčení, že tento dokument je po vizuální stránce poněkud odfláknutý. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Vodnář je čtvrtá dimenze nebo-li etapa vývoje. CITÁT - Zeměkoule vibruje a proto vytváří tok energie a teplo. Tak zvaná Schumanova frekvence již stoupla z původních 6,7 Hz naměřených roku 1899 a 8 Hz v roce 1986 na současných 10 Hz a stále stoupá. Má to ještě jeden fenomén, se stoupající frekvencí klesá magnetické pole Země. Nemá to však vliv na přitažlivost, ta se řídí jiným zákonem. Je tu zmíněna Mayská civilizace, který prý údajně věřila že v roce 2012 stoupne frekvence na 13 Hz. Což bude mít za následek, že se magnetické pole planety dostane na nulu. CITÁT - .....a s nulovým magnetismem se planeta přestane otáčet.......... Naše generace je součástí jedinečných událostí, pokud se to stane. Tý jo. A protože to všechno stojí za hovno, celkem se na to těším. No, nechcete vidět konec, jak sami o sobě tvrdíme, "civilizace"? Já celkem jo. V dokumentu je poukázáno i na kruhy v obilí a zmíněn je zvláště jeden piktogram, který je velmi podobný Mayskému kalendáři. Tento piktogram byl objeven roku 2004 kde jinde než v Anglii. Tento dokument se zpočátku zdá jako technický a vědecký, jenže ve své druhé části se soustřeďuje na náboženské kecy typu "Probuď te se!" Který nabádá, že až bude konec světa máte být v klidu. Proč ne. CITÁT - Všechno přemůže láska (Omnia vincit amor)....... Dokument jsem sice dokoukal, ale ve své podstatě stál za prd. Možná, že kdybych věděl, kam bude směřovat, vůbec bych se na něj nepodíval. ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý dokument, len na môj vkus truchu moc duchovna ... to teda moc nemusím... inak súhlasím s ich názormi,ale čakal som trochu viac ako len stále dokola počúvať o tom duchovne. VIDENÉ 1x ()

Reklama

Reklama