Reklama

Reklama

Second Glance

všechny plakáty

Obsahy(1)

Danny (David A.R. White) je student střední školy, který vyrůstá v křesťanské rodině a sám hlásá Ježíše i ve škole. Přesto se mu zdá život takový obyčejný, a tak trochu závidí i svým spolužákům zábavu, kterou si užívají. Když je neprávem obviněn ve škole z podvodu, ztratí nervy a přeje si – kéž by nikdy nebyl věřící. A když se následující ráno probudí, jeho přání je vyplněné. Jeho rodiče jsou rozvedeni, někteří jeho kamarádi jsou mrtví, on sám kamarádí s těmi nejhoršími na škole a chodí hned se dvěma dívkami najednou. Nějaký čas se mu to líbí, ale brzy přichází na to, že tohle opravdu není život, po jakém toužil... (KrestanFilms)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie je všetko zlato, čo sa blyští. V tomto duchu sa nesie tento krátky kresťanský film, ktorý má za úlohu len poukázať na to, že všetky slasti sveta so sebou nesú aj niečo zlé. A že životu neprináša šťastie ani blahobyt, ani úspech, že všetko niečo stojí. Natočené naozaj pre úzky okruh silne veriacich kresťanov. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Obsah filmu odpovídá době, kdy byl natočen, s tím je třeba počítat. Danny je věřící mladík, který (jako mnozí lidé v reálu i dnes) vyrůstá v křesťanské rodině jistým způsobem chráněn od svodů světa. Ale jako mnozí tak trochu zatouží nahlédnout i za oponu. Ochutnat ten sladce vypadající život nevěřících... A Bůh mu to na krátký čas umožní. Danny ale brzo přichází na to, že není zlato všechno, co se třpytí a že opravdu nění o co stát... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Reklama

Reklama