Reklama

Reklama

Útok mozkožrouta

(festivalový název)
  • Kanada Attack of the Brainsucker
Celý film
Krátkometrážní / Fantasy / Horor / Sci-Fi
Kanada, 2012, 14 min

Obsahy(1)

Modlete se, aby se vám nedostal do hlavy! Samantha vyrůstá v šedesátých letech, miluje klasické béčkové filmy a monstra. Avšak jen do okamžiku, kdy se začnou stěhovat k ní do pokoje a kdy její obsese přiměje rodiče, aby vyhledali pomoc posledního výdobytku vědy. (Festival krátkých filmů Praha)

Videa (1)

Celý film

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Skutečně slušný výkon malé hrdinky tohoto snímku je hlavním důvodem, proč tomu dávám průměrné hodnocení. Pointa příběhu není vůbec špatná, spíš bych řekl až mrazivá, ovšem kdyby byla stopáž kratší, vůbec bych se nezlobil a udělalo by to na mě mnohem lepší dojem. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Sympatický film odsudzujúci lobotomiu. Nečakal som, že bude zobrazený jeden detail, ale koniec koncov práve ten detail zohral v mojom hodnotení svoju rolu. 6 z 10 ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Obal na filme sa mi zapacil a tak som si ho pozrel tu na csfd. Najprv som mal mensie obavy, ze to bude trpiet amaterizmom, ale zmylil som sa, comu som len rad. Film zavanal takou starou erou, ked v 50-tich a 60-tich rokoch vznikalo takychto odrod filmov nespocetne velke mnozstvo. Aj efekty boli na slusnej urovni a celkove prevedenie do hotoveho komplexu tomu dalo spravny smrnc a nenudilo ma to vobec. Skoda, ze je to take kratke, uvital by som aj s radostou dlhsiu stopaz:) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Horror, který chce připomenout zvrácenost lobotomie, je postaven na výkonu hlavní hrdinky. Vcelku podařené efekty, kamera dobrá, atmosféra nejmrazivější v momentě, kdy si přečtete závěrečné krátké pojednání o hrůzných operacích prováděných na dětech. V rámci žánru však ničím šokující průměr... Zajímavý snímek k zamyšlení: kam vlastně kráčí věda a lékařství? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Osobne si myslím, že takú zanietenú mladú fanynku by mali rodičia v jej hobby len a len podporovať, pretože zákazy môžu vyvolať práve tie nežiadúce negatívne reakcie. ()

Reklama

Reklama