Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fernand Jérôme (Fernand Raynaud) je obyčejný bankovní úředník, na nějž přátelé nahlíží jako na vhodný cíl svých žertů a posměchu, protože je nemotorný naiva. To vše se jednoho dne změnilo, když náhodou zabránil vyloupení banky. Teď je pro všechny hrdina, všichni na něj hledí jinak. Změnil se i postoj jeho dívky Renée (Annie Noël) k němu. Přepadení banky vedl známý a nepolapitelný lupič „Velké J“ (Noël Roquevert). Aby nebylo překvapení ve Fernandově životě dost, zdá se, že lupič „Velké J“ je jeho otcem, kterého neviděl 25 let. Navíc se ukazuje, že otec Renée je policejní inspektor Merlerin (Louis de Funes), který se snaží polapit „Velkého J“. (Snorlax)

(více)

Recenze (2)

dopitak

všechny recenze uživatele

Kolegové Tosime, Oskare a bloome - pletete se, film o kterém píšete, je tady:. Nedělejte v databázi svými komentáři zmatky, už jsem napravoval obsah k "Beránkovi", který někdo poslal k tomuhle filmu! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná věcička, ve které je však občas drobátko hlucho. Pan Funes jako inspektor je velmi dobrý a řekl bych, že už se zde rýsuje jeho budoucí herecký styl. Snímeček má občas i grády a v každém případě se na něj dá dívat. Nedostatky lze přičítat jen době vzniku. Občasnou nudu způsobují některé zdlouhavé dialogy. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama