Reklama

Reklama

Hemlock Grove

(seriál)
Trailer 1
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2013–2015), 28 h 48 min (Minutáž: 45–60 min)

Předloha:

Brian McGreevy (kniha)

Hrají:

Famke Janssen, Landon Liboiron, Penelope Mitchell, Dougray Scott, Bill Skarsgård, Freya Tingley, Kaniehtiio Horn, Lorenza Izzo, Lili Taylor, Holly Deveaux (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(33)

V malém městečku Hemlock Grove v Pensylvánii, kde se skrývá to nejtemnější zlo, jsou tajemství součástí každodenního života. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (43)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ S1: Ak sa aj po pilote rozhodnete ďalej nesledovať, tunajšiu víziu ako prebieha premena si dade pozrite! (Len by ma kua zaujímalo, ako prebieha naspäť.) Inak v každej epizóde je niečo zaujímavé, niečo nudné (obecne všetko má dlhočizný nástup a v záujme domnelého dramatu či mystérie sú niektoré pasáže dlhé k uzívaniu) a nejaká drobnosť vyložene hlúpo uchopená. Pravdepodobne by som asi ale s02e01 zapla. // Pilot: Sranda, Skarsgård vôbec nevyzerá ako Skarsgård, skôr ako niekto medzi Austinom Butlerom a Stevom Buscemim. Inak teda pozriem ďalej len pretože mi teenage blbôstky nevadia, i keď komentáre o slabote celej série sú dosť odrádzajúce. Jo a pôvodne som to stiahla ako scifi horor a dokonca si to nepustila hneď vtedy pred spaním pre istotu... a ono to horor vôbec neni a scifi už tobôž nie. (Btw, ešte chápem, že Rumancekovci pri príchode vyzerali skôr ako manželia, ale prečo postava Famke schválne znervózňuje syna?) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z rodiny podivných městeček, které je plné podivných lidí a ještě podivnějších událostí. Seriál poskakuje na hraně mezi teenagerskou upírodlačinou a dospělejším mysteriózním hororem s překvapivě solidním gore a nutno říct, že občas to působí trochu nekonzistentně, ale víceméně tu není nic zásadního, co bych seriálu vytknul. Na výbornou vyšel i casting a Famke Janssen možná není tou nejlepší herečkou na světě, ale zraje jak víno a na hraně padesátky dokáže zvednout chlapovi tlak mnohem víc, než její o generaci mladší kolegyně. 70% ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Hodně děcek bude hodnotit za málo, přeci jen jejich Upíří deníky nebo Twilight maj "hezký" namakaný polonahý herce a je tam nějaký ten romantický příběh, kdežto tady to není. Přirovnal bych to k True Blood, podobný žánr a taky pro dospělý. Samozřejmě kvalit TB to nedosahuje, ale nejedná se vůbec o špatný kousek. Možná někomu nesedne ta surovost, hl. postavy jsou "nesympatické", pořád kouří nebo popíjejí,... Je tady jedna z nejhezčích proměn ve vlkodlaka jakou jsem viděl. Příběh je slušný, ze začátku trošku roztažený, ale finále hodně povedené. Už se těším na druhou sérii. 75% ()

kristynca 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč by se to nutně muselo o něco snažit - třeba je to prostě jen divný podle svýho, vzhledem k tomu, že se na scénaři podílí sám autor knižní předlohy. Eli Roth režíroval pouze pilotní díl a dále už vystupuje jako fancy schmancy "executive producer", takže to byl jen takový tahák. Původně jsem proto očekávala hromadu nechutností, ale po deseti dílech, které mám zatím za sebou, se není v tomto směru moc čeho obávat, ani se na co těšit (pro případné fajnšmekry). Bizarní panoptikum a na pozadí jakýsi děj, místy utahané a zbytečně ukecané, ale garantuju vám, že pokud to nevzdáte po prvním díle, tak ani nebudete vědět jak a věnujete Hemlock Grove 13 hodin svýho života. Jinak mě osobně utáhli na Billa Skarsgårda, kterýho žeru čím dál víc a Famke Janssen, která mi tu bohužel děsně leze na nervy :-). ()

Popluh

všechny recenze uživatele

Pilot: Stmívání nebo například Vampire Diaries se nedá upřít jedna věc. Na nic si nehrají, přesně vědí o co jim jde a to se jim navíc daří. To Hemlock Grove vypadá na horší svinstvo. Obaluje se seriozním mysteriozně hororovým hávem (ale jen za pomoci přepálených kamerových filtrů) a snaží se působit jako něco víc, což se mu daří přinejlepším tak 10 až 15 minut. Alespoň tolik času bude trvat, než se z postav vyklube klasická parta metrosexuálních děcek, které se přímo narodili pro titulní stranu Bravíčka, pohybujících se v neoriginálním příběhovém vakuu oblíbených upírů a vlkodlaků na pozadí maloměsta, které by chtělo být Twin Peaksem stejně tak moc jako jím není. Naprostá ztráta času. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie začalo 13. júna v Ontariu, v malom meste Port Perry. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama