Reklama

Reklama

Tak to chodí

(festivalový název) (studentský film)
  • Finsko Korsoteoria (více)
Trailer

Obsahy(1)

A tak to chodí je příběh ženy z pracující třídy jménem Elli, která nikdy neopustila Finsko. Může mít buď výletní plavbu nebo lásku. Ale ne obojí. (Fresh Film Fest)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

venca163 

všechny recenze uživatele

Zakyslá hlavní hrdinka je typickou představitelku ztracený postavy, která si za svůj zpackanej život může sama. Nemá se tahat s opilcema, feťákama a podobnou lůzou. Pak se objeví Heze "ze zámožné rodiny", který kolem sebe rozhazuje padesáti eurovky, přitom jeho otec je vedoucí skladu nebo co. Očekávaný "sad-end" jenom podporuje tušení, že ten pesimismus a pocit bezvýchodnosti situace, kterej si z toho máme odnést, je umělej a nefunguje =). Trochu promarněná příležitost, slabý 3. (50%) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Severský krátkometrážní film, který na mě působí jako epizoda z nějakého seriálu, nebo náznak a pokus o plnohodnotný film. Ve svých 30 minutách vypráví to nejzásadnější co chce prezentovat, tedy platonickou lásku mladého kluka, který se zamiluje do odmítavé rebelky. Film s lehce undergroundovou atmosférou vás může zaujmout pro svou přirozenost. Námětem jste se už možná s něčím podobným setkali, ale je fajn si rozšířit obzory v tomto díle. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama