Reklama

Reklama

Line of Duty

(seriál)
Trailer 2
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Velká Británie, (2012–2021), 35 h 42 min (Minutáž: 56–87 min)

Tvůrci:

Jed Mercurio

Scénář:

Jed Mercurio

Hudba:

Carly Paradis

Hrají:

Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar, Lennie James, Neil Morrissey, Craig Parkinson, Kate Ashfield, Claire Keelan, Owen Teale, Gina McKee (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Detektiv seržant Steve Arnott velí protiteroristické operaci, která skončí fiaskem. Rozhodne se, že nebude zakrývat nezdar operace. Je za to kolegy odsouzen a nepochopen. Přidává se k protikorupční jednotce AC-12 pod vedením Teda Hastingse, která má za úkol odhalovat korupci mezi policisty. Seriál je z produkce britské veřejnoprávní stanice BBC. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (23)

moudnik 

všechny recenze uživatele

Druhá série mě vtáhla do děje tak, že jsem téměř vzrušením nedýchal. Stupňované napětí a rozporuplné, nečekané dějové obraty jsou neklamnou známkou výborného řemesla tvůrců i protagonistů. Skvěle vygradovaná tísnivá atmosféra vyšetřování uvnitř policie a perfektní civilní herecké výkony, to vše nabízí 6 dílů 2. série. Buďme šťastni za rozhodnutí BBC zadat další dvě nové řady těchto nervy drásajících příběhů "vnitřních záležitostí" u policie v jedné z nejstarších demokracií v Evropě. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Celý seriál poukazuje na množstvo byrokracie , ľahostajnosti v policajnom aparáte, nehovoriac o karierizme a predovšetkým malých i veľkých prehreškov (korupcia, ba aj trestná činnosť) vyšších dôstojníkov. Naša polícia vyzerá v porovnaní s nimi ako zbor anjelov. :) (alebo je to aj inde takto,). Napriek tomu seriál je pozerateľný, má svižnosť a spád - nenudí. ()

Reklama

geimz 

všechny recenze uživatele

Zrovna včera mal premiéru na BBC záverečný diel 7. série, ktorý aktuálne sedí na IMDB s hodnotím 5,0. Tak ja si tu skromne odložím komentár k seriálu po 4. sérii, kedy som urputne zvažoval, či pôjdem bojovať aj s piatou - no po tomto čísle som stratil akékoľvek zvyšky chuti. Ono to seriál nie je naskrz zlý, to vôbec, len herci sú slabučkí (Compston je tragéd), a zápletky sérií vyzerajú z prvých dielov výživne, no toľké množstvo privierania očí, neuveriteľných situácií a za vlasy pritiahnutých rozhodnutí je veľa aj na koňa. A keď vidím, že tvorcovia varili z vody a prichystali katastrofálne finále 10 (!!) ročnej zápletky, tak ani tak prekvapený nie som, lebo drobky od chleba napáchnuté nekompetenciou nechali roztrúsené pozdĺž celého seriálu. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších krimi seriálů,který nás seznamuje se skutečným světem policejní práce z pohledu protikorupční jednotky AC 12. Seriál je natočený podle skutečných událostí,tudíž nemusí až tak používat "přikrášlenou" dramatizaci a vše je uvěřitelně a přitom velmi napínavě podáno. Nějaká akce tady je,ale neskutečně akčně působí způsob výslechu,kdy v souboji slov vůči předkládaným důkazům dochází k řadě vypjatých situací. Pro mně seriálová laskominka. ()

Indyi 

všechny recenze uživatele

Výborná britská kriminální série.Velice se podobá seriálům jako je Luther, Good Cop apod. Není příliš originální, ale má spád, je skvělě obsazený a herecky perfektně zvládnutý. Kvituji zejména krátký rozsah (5 hodinových dílů), který je akorát a bohatě stačí. Možná malinko slabší než Luther, ale pořád dávám 5*. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama