Reklama

Reklama

Plague

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Austrálie, 2009, 17 min

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pod 4ku mi tá mikro finančná krátkometráž snaha nedovolí padnúť. Utešený zombie kraťas ( aj keď premixoval parádny inštrumentál z 28 weeks ! ) ktorý zombie tému objal z tej druhej stránky a celé to vymaloval kvalitnou kamerovkou . Imigrant túžiaci po začiatku nového života v cudzine , rýchlo príde zombie formou na to , že to nie je také ľahké , ako sa zdalo. Som už totiž pomerne unavená z tých pomalých resp. rýchlo presúvateľných zombičín. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyl Vilhelm šulda, mohl klidně ještě kšeftovat se zbraněmi v Lotyšsku. Enže on ne – on chtěl zdrhnout do Británie a tak se i stalo. Po třech měsících však zjistí, že ulice, města, kraje zaplavili zombies, kteří mají hlad a on se vydává s pistolí a kladívkem na úprk. Ani Australané mě nedokázali přesvědčit, že by byl zombie žánr něčím úžasným. Opět jsem cítil v ústech jistou trpkost nad promarněnou šancí, stačilo by, kdyby si amatérští tvůrci trochu více pohráli se scénářem, nebo nabídli větší dávku napětí (kterého se tu až na jeden okamžik nedočkáme),mohlo být všechno hned lepší. Takhle zase jen obyčejný průměr, na který brzo zapomenu. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Poetika sa k hororom hodí. Občas. Ale možno nie k tým o zombies. Má to atmosféru a odhodlanie, ale nemá to tú správnu atmosféru. ()

Reklama

Reklama