Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reportérka novin Kvällspressen Annika Bengtzonová (Malin Crépin) pátrá po záhadném úmrtí známého švédského policejního důstojníka a kriminálního vyšetřovatele a hlavně hledá jeho syna, který během úmrtí svého otce zmizel. Na místě činu zůstává jen jeho žena, která na tom však není psychicky dobře. Annika střádá střípky informací, a dostává se tak hlouběji do vlastního podivného života policejního důstojníka. Policie zatím pokračuje v pátrání po zmizelém dítěti a je stále blíž a blíž k jeho nalezení. (Terva)

(více)

Recenze (6)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem celkem mile potěšená tímto počinem a rozhodně zkouknu všechny "díly" Anikky. Děj je dobře propracovaný a člověk se nenudí a dokonce se i zasměje. Ale nejlepší na tom je, že se musí zapnout mozek a zapřemýšlet, jak případ dopadne a kde je "zakopaný pes". Opravdu skvělá podívaná! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doživotí - Režie - Ulf Kvensler. Reportérka novin Kvällspressen Anikka Bengtznová (Malin Crépin) pátrá po záhadném úmrtí známého švédského policejního důstojníka a kriminálního vyšetřovatele a hlavně hledá jeho syna, který během úmrtí svého otce zmizel. Na místě činu zůstává jen jeho žena, která na tom však není psychicky dobře. Anikka střádá střípky informací a dostává se tak hlouběji do vlastního podivného života policejního důstojníka. Policie zatím pokračuje v pátání po zmizelém dítěti a je stále blíž a blíž k jeho nalezení. CITÁT - Vem di fotografa.......... DIALOG: ANIKKA - Pročpak manželky zabíjí své muže? BERIT HAMRIN (Kajsa Ernst) - V sebeobraně?............ Anikka má v tomto příběhu chvilku po rozvodu a během vyšetřování řeší i své osobní záležitosti. Má dvě děti a její manžel by je chtěl mít u sebe. Tento příběh je dramatický a Anikka začíná mít strach nejen o sebe, ale hlavně o své děti. V tomto příběhu jde opravdu o život. CITÁT - To je poslední varování........... Zajímavá detektivka plná napětí, nebezpečí a smutku. Nakonec bylo vše vyřešeno a zločinci jsou potrestáni. ........dřív, než poznáš Boha, musíš se potkat z Ďáblem.................Chronologie příběhů - 1: Prime Time, 2: Studio Sex, 3: Red Wolf, 4: Lifetime, 5: A Place in The Sun. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší kvalitný diel, po scenáristickej stránke. Réžijne trochu z môjho pohľadu nezvládnutý. Opakujúce sa scény bez väčšej emočnej výpovede, ale na druhej strane, faktor strachu spravený fakt zaujímavo. Anikka opäť pichne do osieho hniezda, zase odhalí špinu tentoraz na najvyšších policajných miestach. Minutážne trochu prestrelené, prvá polovica máličko nudí. Záver ako v RedWolfovi plný napätia a realisticky prevedenej akcie. Nie zlý diel, ale boli už lepšie. 3 z 5 ()

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sympatická reportérka, nesympatický policejní důstojník, typicky švédské obličeje, dobrá kriminálka a tahanice o děti. Zamícháme a máme tu zase jeden skvělý kriminální příběh ze švédské produkce. Líbilo seveřani. Točte dál. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama