Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariérní kouč Sven právě prožívá krizi. Pomáhá lidem změnit jejich životy, ale sám je z toho svého už unavený a jeho dosavadní zaměstnání ho přestává bavit. Dává výpověď a rozhodne se uskutečnit svůj velký sen. Chce být volný jako Johan, jeho dávný přítel, dobrodruh a spisovatel, který se díky svým knihám stal národní celebritou. Odlétá do Thajska, kde chce napsat svůj první velký román. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

angel74 

všechny recenze uživatele

Pohodová nálada sálající z téhle romantické komedie je poměrně dost nakažlivá. Nenašla jsem tu sice humor, u kterého bych se válela smíchy, ale potěšila mě absence fekálních a sexistických rádoby vtípků. Navíc mám bezva pocit, že při opakovaném zhlédnutí bych se u některých scén a hlášek bavila ještě podstatně víc. (65%) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Toužím po tom, abych nebyl závislý na systému, abych dokázal ledabyle odhodit svou práci a užívat si života na nějaké vyhřáté pláži. Bohužel na to nemám koule a také tak nějak cítím vyživovací povinnost ke svým potomkům, takže mi zbývá jen to, abych se občas zasnil u podobně smýšlejícího snímku. Tenkrát na Phuketu takovým snímkem je, ale určitě bych byl spokojenější, kdyby zasmečoval více povedených nahrávek na skvělou zábavu a kdyby se nekonečně neoddalovala ta chvíle, kdy si Sven s Anjou vymění i něco jiného než tělesné tekutiny. ()

Reklama

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Můj první film na Severskym filmovym podzimu 2012 a zároveň první návštěva kina Atlas. Co se samotného festivalu týká, tak se zdá že bude moc fajn a doufám že mi ten pocit vydrží až do posledního filmu. Co mě trochu zarazilo byl neustálý smích cca 1/2 diváků na jakoukoli (nikoliv nutně vtipnou) hlášku filmu. Už jsem začínal přemýšlet jestli to nejsem já kdo ten film nechápe a moc se nesměje, ale naštěstí asi po 30 minutách je to přešlo. Barevné titulky (pro neslyšící) mi ze začátku trošku dělali problém, ale dá se na ně bez problému zvyknout (spíš by mě asi zajímalo, jestli v kině byl skutečně nějaký neslyšící). Vlastně jsem si uvědomil že je to nejspíš první film na kterém jsem byl v kině a nebyl česky, anglicky, nebo japonsky (a ani normálně jsem moc takových filmů neviděl) a myslím že je to škoda a v tomhle směru bych se měl trochu kulturně obohatit, ať už přes nějaké podobné festivaly, nebo jen návštěvou jiných kin než jsou velký multikina. Abych neměl jen spoustu keců okolo........začátek filmu, teda asi prvních 40 minut (pro ostatní diváky nejvtipnější část filmu) jsem se dost nudil, vypadalo to že se jedná o špatnou romantickou komedii s 1000x ohraným příběhem. Všechno se ale zvrtává když Sven odletí do Thajska. V tu chvílí začíná spousta vtipných a neotřelých hlášek, kterým konečně se i ze mně povedlo vynutit hlasitý smích. Čeho jsem se ale do konce filmu už nezbavil je pocit že se pořád jednalo o ten 1000x ohraný příběh romantické komedie, jehož se opravdu striktně drží. I přesto ale musím říct, že je to z těch 1000 filmů se stejným námětem, jeden z nejlepších. Co mně ale na konci filmu moc potěšilo, byla zdrženlivost diváků v sále až do konce titulků, což se mi nestalo už hodně dlouho......asi chodím do špatných kin. [Severský filmový podzim 2012 - Kino Atlas - 15.11.2012] ()

Nifgai 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rada romantické komedie a tahle se vyloženě povedla! Začátek byl sice chvíli nudnější, ale když se pak děj přesunul do Thajska, tak se to pořádně rozjelo. Vtipné a trapné momenty Svena prostě nebrali konce! Film opravdu pobavil a byl dobrým zakončením pracovního dne. Jsem zvědavá na další filmy festivalu! (Severský filmový podzim) ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

A že to nejde! Pri dvoch scénkach som plakal od smiechu a v tomto hnusnom počasí bolo fajn sa presunúť do Thajska. Zo začiatku to síce drhne, ale ako náhle sa ocitáme na plážach zaliatymi pieskom a slnkom, tak to začne odsýpať. Švédi mi trošku dali vieru, že vedia točiť aj európsku rutinu romantických komédii 6-7/10 ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama