Reklama

Reklama

Dans l'eau... qui fait des bulles !

  • Velká Británie In The Water... Which Makes Bubbles!...

Obsahy(1)

Paul (Louis de Funés) se rozhodl v jeden slunečný den jet na ryby na lodi. Ale na háček mu neskočila žádná ryba, jen utopenec. Co může být jednoduššího, než hodit utopence zpět do vody a zapomenout? Ale okolnosti nechtěly dovolit, aby Paul na svůj úlovek zapomněl. V bundě utopeného totiž zůstal Paulův zapalovač. (Snorlax)

Recenze (4)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušný snímeček. Sice mi většinou vadí, když do filmu někdo kecá, ale tady ty poznámky toho mrtvého byly občas trefné, takže výjimečně za to nestrhávám procenta. Je to schopné krimi kořeněné špetkou humoru a samozřejmě i panem Funésem. Rozhodně doporučuji. Pobaví všechny věkové kategorie mimo dětí. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Louis de Funés byl naprosto excelentní, nápad nebyl špatný, pár velice dobrých scén, ve kterých nebyl, se taky našlo a komentáře mrtvoly byly více než skvělé. Herecky je to fajn i u ostatních, postavy vůbec nebyly špatně napsané a komedie v pravém smyslu to skutečně je, místy i poměrně černá. Jenže přes to všechno je to pořád skrz naskrz průměrný film, žádné veledílo, neurážející jednohubka, jen tak pro zajímavost pro fanoušky monsieur Funése. A opět platí - bez něj by to bylo mnohem horší. 60%. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Problémy s nájdenou mrtvolou sme mali vo filmovom svete viackrát a niektorým tvorcom sa podarilo vyťažiť z tohto čierneho humoru úspešnú komédiu. Táto zostala niekde na polceste, problémom nastal prekombinovaný príbeh s množstvom postáv, ktoré neustále objavovali nebožtíka, aby sa ho napokon zbavovali... Chválim však nevšedné sarkastické monológy samotnej mrtvoly, ktorá komentuje udalosti okolo seba a tie ponúkajú slučnú zábavu. Louis de Funés je "epizódovou" hviezdou filmu ( hoci v titulkoch na prvom mieste ), ale rovnocenný priestor dostávajú aj iné postavy. Prvý komentár. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama