Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černá akční komedie z dílny tvůrců úspěšného seriálu "Dag". Poprvé po mnoha letech je Jack spokojený sám se sebou. Rozhodl se, že zanechá svého impulzivního a nezřízeného užívání drog. V ten samý den jeho nejlepší přítel Glenn narazí se svým vozidlem do losa na švédské hranici, kde spáchal svou poslední loupež. Policie později nalézá Glenna s losím parohem zaraženým do čela a s 3,8 kily kokainu v kufru. Během 24 hodin Jack ztrácí svůj dům, svou práci, přítelkyni, která ho opouští i s jejich dcerou a navíc se ho někdo pokouší zabít. Nyní se pouští do boje, aby zachránil život těm málo lidem, kteří ho ještě milují, včetně své dcery. A v tu chvíli si uvědomuje: Když si myslíte, že jste si sáhli na samé dno, vždy může být ještě hůř, než jste čekali. (Severská filmová zima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Obsah. Parta, která spolupracovala na seriálu Dag se sešla u celovečerního filmu. Dag je prostě lepší. A švédští gangsteři jsou v každé správné norské krimi komedii neskuteční břídilové. :-) ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, norská krajina z níž pochází i režisér, 4 kila kokainu, to všechno slibovalo zážitek, na který bych mohl vzpomínat ještě dlouho. Jenže ten potenciál zůstal dost nevyužit. Občas to sice je úsměvné, atmosféru to v posledních asi dvaceti minutách taky nepostrádá, jenže to je dost málo. Většina stopáže je až příliš vážná, což mi až tak nevadí, ale když už to má být černá komedie, přeci jen očekávám něco jiného. Nutno ale uznat, že je to lepší krimi než ty americké ubožárny, lepší komedie, než infantility typu Prcičky a má to mnohem více napětí a lepší prostředí než několik málo posledních hororů, co jsem viděl. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama