Reklama

Reklama

Attack of the Clones Review

všechny plakáty
USA, 2010, 86 min

Režie:

Mike Stoklasa

Scénář:

Mike Stoklasa

Hrají:

Mike Stoklasa

Obsahy(1)

Utrpenie Mikea Stoklasa pokračuje a tentokrát ho spôsobuje druhý diel novej trilógie Georgea Lucasa s názvom Star Wars: Epizóda II - Klonovaní útočia (2002). Aj tentokrát sa preto prevtelí do kože Harryho S. Plinketta, starého sociopatického vraha so záľubou v pizzových rolkách, a s nezameniteľným čiernym humorom rozpitváva známy blockbuster doslova na molekuly. Avšak podobne ako v jeho predošlej kritickej recenzii s názvom The Phantom Menace Review (2009), aj tentokrát videokazeta niekedy preskočí a odhalí záznamy nekalých praktík, ktoré sa Plinkett snažil premazať. (Macejko)

(více)

Recenze (6)

H34D 

všechny recenze uživatele

Druhá a snad i vytříbenější recenze unikátního pana Stoklasy. K jeho věcným argumentům nemám příliš velkých výtek, samozřejmě opět platí, že tu a tam si něco zveličil, aby film mohl více uzemnit, ale to jsou jen detaily, neboli nutné zlo, pokud chceme recenzi vtipnou a údernou. Na všem, co říká je kus pravdy, ba dokonce takový, až se zdá, že Stoklasa otvírá divákům oči, ukazuje nám negativa filmu, kterých jsme si dříve ani nemuseli být vědomi a přitom s nimi můžeme plně souhlasit ("I see" efekt). Co se týče humoru, ten nijak nevyčnívá z šlépějí předchozí recenze, avšak speciálně u rozboru vztahu Anakina a Padmé, potažmo Lucasovo chápání žen, musím říct, že je o chloupek zábavnější! Tudíž ani delší stopáž mi tentokrát nevadila... 8/10 ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

- "It's so dense, every single image has so many things going on..." - "OH, SHUT YOUR FUCKING FACE!" Nulový úpadok v geniálnej zábavnosti. Všetko, čo platí pre recenziu Skrytej Hrozby, platí v rovnakej (ak nie rovno väčšej) miere aj pri Útočiacich Klonoch. Plinkett (resp. Stoklasa) je boh. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Flegmaticko-cholerický psychopat Plinkett znovu zasahuje a bere si na paškál druhou epizodu Hvězdných válek. Naprostý souhlas s H34Dem, ten člověk dokáže neuvěřitelným způsobem otevřít oči nekritickému divákovi. Nová trilogie už nikdy nebude stejná. Při závěrečném zúčtování s nenažraným Georgem Lucasem vám toho Yody, který za konfrontace s nesmysly z nové trilogie vypráví v V. epizodě o Síle, musí být opravdu líto. (894.) ()

RichardLev 

všechny recenze uživatele

Pokračování recenze šíleného psychopatického vraha Plinketta. Tentokrát je středem jeho zájmu druhá epizoda Star Wars, kterou rozebere do nejmenšího detailu a ukáže nám podrobně všechny její nedostatky. Recenze má úctyhodnou hodinu a půl, takže má stopáž jen asi o půl hodiny kratší než samotný film. A opět platí: u recenze jsem se bavil daleko více, než u samotného filmu Attack of The Clones. ()

L110 odpad!

všechny recenze uživatele

Do neba volajúca stupidita plná nepresnej a lenivej analýzy a znej vyplývajúcich stupídnych z prdele vytiahnutých pseudoargumentov, totalnej ignorancie faktov (jeden jediný diel "novej trilógie " použil viac praktických efektov, než celá "povodná trilógia"ohromady a práve Pomsta Sithov ich zo všetkých šiestich filmov použila najviac) a zdravého rozumu a zároveň dokonale premyslená propaganda mieriaca na bandu hlupákov, ktorý autorovi tejto "recenzie" všetko zožerú aj s navyjakom pretože sú príliš lenivý na to aby sa pri sledovaní Epizód I,II a III unúvali používať mozog a davať pozor čo sa na plátne vlastne deje. Je neskutočné do akej miery až siaha Stoklasova snaha ignorovať a manipulovať s faktami nachádzajúcich sa vo filmoch samotných aby vytvoril obraz Epizód I, II a III ako nekonzistentných, pohromade nedržiacich sračiek plných logických dier, mizerných dialógov a hereckých výkonov. Aby ste mali lepšie povedomie o čom hovorím odporúčam prečítať si túto esej, k Stoklasovej recenzií ku Skrytej Hrozbe, ktorá pomocou logicky premyslených argumentov a logickej analýza trhá Stoklasové nezmyselné pseudoargumenty slovami úžívateľa Macejko "na franforce": Red-Letter-Media-Episode-I-Review-A-Study-in-Fanboy-Stupidity. ()

Reklama

Reklama