Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Marco vyšetřuje vraždu zámožné studentky v dívčí internátní škole pro francouzskou smetánku. Jde o jeho první samostatný případ, který je komplikován jednak zájmem dospívajících dívek o něj jakožto o muže a jednak snahou přísné ředitelky vyřešit případ co nejrychleji a očistit jméno školy a nepřijít o dobře platící studentky. Marco postupně rozplétá vztahy mezi obyvateli městečka i mezi studentkami a učitelským sborem a příběh spěje k celkem překvapivému konci. (Želva2)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Maraisa si pamatam ako hralk v romantickych presladenych filmoch rovnako ako isty Rok Hadsn. Tune ide dokonca o detektivku. Len rezisersky je to cista rutina, moment prekvapenia sa nekona ... Marais tusim vedel hrat, De Funesa som si ledva vsimol : 52 % ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

L. de Funés hrál jen pár minut majitele fotoateliéru na začátku a konci filmu. Své umění ponechal stranou, nebo je tehdy ještě nehrával, takže mi to připadlo jako normální epizodní rolička. Jena Marais neměl čím překvapit, tady totiž nebylo co hrát. Jde o nesmírně nudnou detektivku, kde se vlastně celý film absolutně neděje nic co by mohlo jakkoli zaujmout. ()

Reklama

Reklama