Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Marie-Lou (Etchika Choureau) nalezla dočasné útočiště u fotografů, kteří pracují pro amatérské divadlo. Fotografové jí nabídli azyl poté, co jim vyprávěla o své práci služky pro všechny různé druhy lidí. (Snorlax)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

U nás neznámy režisér Carlo Rim sa blysol svojou komediálnou drámou, ktorá by sa dala preložiť ako Schodisko pre služobníctvo. Film rozpráva o slúžke Marie-Lou, ktorú nájdu voľnomyšlienkárski umelci zbedačenú na ulici a príjmu ju medzi seba. Dievčina im postupne rozpráva svoje zážitky, ktoré prežila v pozícii slúžky. Niektoré "poviedky" sú veľmi vtipné, iné vážne, dôležitejšie je, že sa tvorcom podarilo vytvoriť celistvé dielko. V jednej z vedľajších úloh sa objavil aj Louis de Funès, ktorý patril v 50-tych rokoch k veľmi obsadzovaným hercom, hoci v našich kinách či televíziach poznáme skôr jeho tvorbu zo 60-tych rokov. Prvý komentár. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já vcelku takové ty povídkové filmíky mohu, ovšem tohle mne zrovna nezaujalo. Nemělo to ani švih a ani nápad. A že bych se nějak bavil se také říci nedá. Pořád jsem se těšil na pana Funése a ten se ukázal až dvacet minut před koncem. Ovšem jeho italské nadávání rozhodně stojí za to vidět. Ovšem to je asi také vše, co je na tomto filmu zajímavé. Přesto bych to úplně neshazoval a tu dvacítku filmu dal. ()

Reklama

Reklama