Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nakonec se třicetiletý Jack také usadí. Své divoké období má za sebou a konečně sebral veškerou svu odvahu a požádal Camillu, se kterou jsou spolu už celých devět let, o ruku. Aby tento úkon dovedl do zdárného konce, musel překonat svou fobii z manželství a závazků. Život se zdá být fajn. Jenže pak se u jeho dveří bez ohlášení objeví Anna. Jack si ji očividně nepamatuje, a tak mu Anna oživí paměť: před osmi lety je na rockovém koncertě spojila jedna noc plná vášně... a důkazem, který stojí přímo před nimi, je Phoenix, jejich sedmiletý syn. Absolutně ochromený tímto bleskem z čistého nebe musí Jack čelit své minulosti a poučit se, aby dokázal vytvořit lepší budoucnost. S Romolou Garai, Annou Friel a Andrewem Buchanem tvoří tato komedie chytrý, mazaný a hořkosladký příběh o moderních vztazích a snaze udělat správnou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

o muži, kterého v době, kdy plánuje se svou přítelkyní svatbu, překvapí žena a představí mu jeho syna. Začíná dilema muže, který nechce svému synovi ukázat záda, ale zároveň nechce přijít ani o svou snoubenku. A tak hraje dvojí hru, ale jak to tak bývá, nejde to tak dělat pořád. Téma celkem provařené, ale hodně záleží na zpracování a to se v tomhle případě dost povedlo. Vážné chvíle se střídají s celkem povedenými humornými a úsměvnými scénami, které film oživují. Líbily se mi dialogy. Celkově moc fajn 90% ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Když tu není žáden koment, tak to trošku napravím. Nějak není ani moc co komentovat, tak asi proto je tu pusto. Téma je dost profláklé, nijak zvlášť nevybočuje z tradiční řady, až na důvod matčiny návštěvy otce, to mě přece jen překvapilo. Ale jinak klasika drama-komedie aneb jednou jsi dole, jednou nahoře... Právě dramatická složka, jež se rozvinula víc až v závěru, měla našlápnuto na vyšší level, ale bohužel trvala jen velmi krátce. Asi tak dlouho, jak krátký a o to vzácnější je jeden lidský život. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen za 24 dní. (Terry33)

Reklama

Reklama