Reklama

Reklama

Exeter

  • USA Backmask (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V starej, opustenej nemocnici, ktorej priestory v minulosti slúžili na liečbu detských pacientov s psychickými problémami, jedného večera prebieha teenagerská párty. Keď už sa v ranných hodinách začína väčšina z mladých poberať domov, niekoľko jednotlivcov zotrvá, aby si predĺžili zábavu vyvolávaním duchov. Už čoskoro sa všetci presvedčia, že zahrávať s mŕtvymi dušami sa neoplatí. Duch, ktorý sa vráti zo záhrobia, je mocný, pomstychtivý a túži ich všetkých vidieť umierať. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Trailer v pohodě, hodnocení příšerné, tak mi to nedalo a dal jsem exeterovi šanci, no nakonec to nebylo vůbec špatný. Je fakt, že film je hloupý až to bolí, chování postav a samotný scénář patří mezi nejhorší v kategorii, ale na to já naštěstí alergický nejsem. Film si drží poměrně slušné tempo, má par slušných hlášek, dokonce je i natočen slušně a poslední půl hodina je parádní vybíjená s perfektním Gore,což je až s podivem, že i krvaví fanoušci jsou k filmu tak kritičtí, pár scén bylo velmi povedených( či už samotný závěr, hlava rozpůlená na půl anebo kartáčky zapíchlé v očích, to nevídám denně). Na doporučení to moc není, ale z nouze relativně fajn béčko. 55% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Partička nesympatických dementů, starý blázinec, posedlost, exorcismus, vyvražďování a "nečekané" překvapení nakonec. Od pana Nispela jsem sice čekal ještě o trochu záživnější a působivější podívanou, ale jeho pokus o inovaci staré dobré vyvražďovačky není vyloženě špatný. Místy je dokonce vtipný. Ale vyloženě špatná je extrémně zhovadilá ruční kamera. A ani zaražené zubní kartáčky v očích, odseknutí kusu hlavy srpem, nebo ruce rozfrézované sekačkou mě neobměkčí, abych film s takhle mizernou kamerou ohodnotil nadprůměrně. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Určitě nadhodnotím. Ani jsem nevěděl, že tohle má na svědomí režisér Texaského masakru a Pátku třináctého, docela překvapení. Exeter taky není vůbec špatný Horor. Frajerka v kalhotkách, kdy si šlehne a následně si vystřelí mozek z hlavy, byl úžasný rozjezd. Partička je celkem v pohodě, černovlasá Brittany pěkná kočička, nádech komedie až skoro parodie se velice povedl, prostředí psychiatrické léčebny, skoro vždy dokáže navodit slušnou atmosféru, zde se to vydařilo na jedničku, Gore v závěru bylo dost povedený  - rozpůlený obličej, byla asi nejvíc brutální scéna, co jsem v poslední době viděl. Rozuzlení v závěru moc smysl nedávalo, ale budiž. Já jsem se teda dost bavil a divím se, že je Exeter celkem neznámý Horůrek. Spokojenost. (Full HD, 425. hodnocení) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Exeter“ je výdobytek moderního hororu v tom nejhorším smyslu slova. Je to neoriginální podívaná, která není zábavná, ale snaží se za každou cenu přijít s příběhem, který v současnosti letí, aby zde byla větší pravděpodobnost, že se na to někdo podívá. Jenže tomu chybí cokoli navíc, nemluvě o tom, že snímek vlastně ani není děsivý. Marcus Nispel je pro mě nudný režisér, který z daného tématu nedovede nic vytěžit. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Škoda.Zase jeden z horůrků,navíc vod Němce,kterej má solidní filmařinu v malíčku,kterej absolutně nenaplní příběhový ambice.Hnusnej barák,docela dobrej námět,ale ze všeho zbylo v poslední půlhoďce parádní gore,jinak ale napětí a strašení spíš blížící se k nule.Nechápu,kam se těm rejžům z těch filmů to pravý hororový dusno ztrácí.50%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Řeka, kterou lze vidět na začátku filmu, byla do filmu přidaná digitálně, jelikož poblíž nikde žádná řeka není. (Polgedney)
  • Film měl premiéru ve Velké Británii na filmovém festivalu Glasgow Horror v únoru 2015. (Terva)
  • Film měl pracovní název Blacmask, ale v prosinci 2014 byl změněn na Exeter. (Terva)

Reklama

Reklama