Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Výborná klasická komedie s Louis de Funésem v hlavní roli vrchního strážníka Ludovica Cruchota, který propadl zcela svému povolání. Bere ho jako poslání a chce dostat snad všechny lidi za mříže, nebo aspoň všechny, kteří alespoň trochu porušují zákon. Dokáže být pes, který na své podřízené štěká a na své nadřízené je jako milius, A má mladou půvabnou dceru Nicole (Geneviéve Grad), která proto, aby zapadla do společnosti stejně starých lidí se stává strůjcem nehod, které musí její tatínek žehlit. Ten ale vše zvládne s bravurou a noblesou, při které člověk pláče smíchy. Mimo jiné se mu podaří chytit nudisty z městské pláže (nádherná operace) a chytí gang zlodějů Rembrandtova obrazu. Samozřejmě jsou nezapomenutelní jeho pět kolegů četníků: velitel Gerber (Michel Galabru), Merlot (Christian Marin), Fougasse (Jean Lefebvre), Tricard (Guy Grosso) a Berlicot (Michel Modo), kterým z pohodové služby udělá vojnu. Půvabná a velmi vtipná bláznivá komedie, která si bere na mušku trochu omezenější představitele a udržovatele veřejného pořádku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už od malička moje nejoblíbenější komedie, kterou jsem viděl xkrát. Především pak kvůli Genevieve Grad, do které jsem se jako malý zamiloval. Každopádně zde (stejně jako v celé sérii) hraje prim největší - báječný Funes a ty jeho legendární grimasy a hlášky. I v mých očích jde o nejlepší díl celé série. Takže se děcka pohodlně usaďme a pojďme se přenést na francouzskou riviéru, kde budeme sledovat nejen nahánění nudistů, ale především jednu z nejlepších komedií – jaké kdy frantíci natočili. 80% ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, u níž se nelze nesmát nahlas. Nové zhlédnutí po letech mě potěšilo, ten film v podstatě nestárne a i po letech sálá bezstarostnou letní atmosférou francouzské Riviéry. Prostinký příběh je zpracován divácky vděčným způsobem a Louis de Funès byl vážně skvělý komik. Jeho herecká kreace je tak bez debat hlavní devizou tohoto notoricky známého snímku, který dost možná znají všichni v podstatě nazpaměť, mě nevyjímaje. Osobně mě tak jen může mrzet, že se mi nikdy nepodařilo vidět tento film v původním znění - ten kult kolem Filipovského dabingu mi je protivný, dabing z duše nesnáším, šmahem bych ho zakázal a zde ho nuceně trpím. Vzato kolem a kolem, na plný počet to určitě není, ale 4 hvězdy jsou myslím zcela oprávněné. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, píše se rok 1964 a na svět přichází první film dnes už legendárních Četníků. Louis de Funes je hereckou extratřídou o tom není pochyb, ale co je na něm asi nejlepší je hlas pana Filipovského. Tento film prošpikovaný tím nejlepším francouzským humorem je pro mě klasikou a tím pádem hodnocení nebude při zemi. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak som si po dlhej dobe pustil túto komédiu a Funesove grimasy bavia ako vždy, ale zápletka je strašne chatrná a vtípky sú strašne jednoduché. Už som len čakal kedy niektorý z policajtov zakopne alebo sa šmykne na banáne. Najviac ma bavil vzťah medzi Funesom a jeho dcérou. Vďaka nemu nepôsobil ešte tak totálne bláznivo a prehnane prísne, ale to jeho frflanie sa dalo aj pochopiť. Takisto je lahoda počúvať starý špičkový CZ dabing. Také sa dnes už netočia. Výsledkom je jednoduchšia komédia, ktorá dnes už príliš nenadchne, ale nuda to nie je. 6/10. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • V 37. minutě filmu Nicole Cruchot (Geneviève Grad) a její přátelé jedou za vozem Citroën 2CV. V prvních záběrech končí SPZ auta číslem 06, ale když auto zastaví, vidíme dvojčíslí 83. (frolish01)
  • Interiéry četnické stanice nechal architekt Sydney Bettex postavit ve filmových studiích La Victorine v Nice. Většina scén se však točila přímo v Saint-Tropez. (mar48)
  • V 37. minutě filmu je v odrazu na dveřích auta vidět filmový štáb. (frolish01)

Reklama

Reklama